Şimdi Ara

Bir grup genç yola çıkar tavsiyeli film ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
5.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    tepenin gözleri, hostel, teksas katliamı serisini ve 13.gün izlediysen daha az bilinenleri bi düşüneyim bakalım neler gelicek aklıma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi secilh -- 16 Haziran 2014; 15:57:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: secilh

tepenin gözleri, hostel, teksas katliamı serisini ve 13.gün izlediysen daha az bilinenleri bi düşüneyim bakalım neler gelicek aklıma

13.güne bakıyorum başka tavsiyelerini bekliyorum
  • ~ultrAslan~ kullanıcısına yanıt
    mutlaka izle.
     Bir grup genç yola çıkar tavsiyeli film ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: secilh

mutlaka izle.

İzledim güzeldi

(bir grup genç değil ama) dehşet tüneli ve P2

Bir grup genç yola çıkar tavsiyeli film ? Bir grup genç yola çıkar tavsiyeli film ?

• bir grup genç yola çıkarla ilgili aradığın film de...
    bunu da mutlaka izle beğenirsin.

• y tu mama tambien
  • http://www.imdb.com/title/tt1259521/?ref_=nm_flmg_act_11
    thomas anderson isimli arkadasimiz onerdi bana izlemistim ancak ismini unuttuydum. bu film cok guzel bir film izleyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En çok geriliceğin fimler tartışmasız ;

1- Cehenneme bir adım kala 1-2

2- Teksas Katliamı
  • Arkadaşlar bende bir film arıyorum,kaç haftadır hiç bir yerde ismini öğrenemedim.Filmde gene bir grup genç var kızlı erkekli.Bunlar ormanda kamp yaparken bir şey oluyordu bir büyük bir binaya giriyorlardı ürkütücü bir binaya.Bu binada acayip bir yaratık mı,dev mi,mutasyona uğramış bir insan gibi bir şey vardı.Bunları öldürüyordu felan işte.2-3 sene önce Ankara'dan İstanbul'a giderken otobüste izlemiştim.O zaman korkmuştum baya.İsmini bilen vardır umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baro4906 -- 23 Haziran 2014; 15:49:46 >
  • baro4906 kullanıcısına yanıt
    korku kapanı serisinden bi film galiba. çıkartamadım bende
  • secilh S kullanıcısına yanıt
    Yok o seriyi izledim tamamen ya ben şöyle bir daha anlatıyim filmi.Bir grp genç var işte.Hatta bir tane yanlız bir kız var grupta sevgilisi olmayan.Bu kızla dalga geçiyorlardı heralde sen bakiresin diye felan işte.Kızda buna sinirleniyordu felan onlardan uzaklaşmak isterken biraz ormanda kayboluyordu heralde.Sonra böyle bir binaya filan giriyordu,diğerleride bnu aramak için peşinden o binaya giriyorlardı.Orda çoğu ölüyordu.Bu tür bir süürü film var ama daha başka şey hatırlayamıyorum.En azından bu konuya yakın filmler söylerseniz belki bulurum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.