Şimdi Ara

Bir Gün Daha - Mitch Albom

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geriye dönüp yaşamınızda yaptığınız hataları düzeltmek için elinize bir fırsat geçse, ama yalnızca bir fırsat, ne yapardınız? Ve hatalarınızı düzeltebilecek gücü kendinizde bulabilir miydiniz? Mitch Albom bu yeni romanıyla neden en sevdiğim yazar olduğunu bir kez daha kanıtlıyor. Albom, büyük iyiliklerin korkusuz bir kaşifi, sevginin gücünün inançlı bir savunucusudur. Bir Gün Daha sizi güldürecek, düşündürecek ve nostaljik gözyaşları döktürecektir. Ama en çok da anne sevgisinin ebedi gücüne sizi inandıracaktır.

Dün bu kitabı bitirdim.2006 da çıkmış ve alırken tereddütte kaldım çünkü hemen hemen hiç yorum yoktu .tereddütle başladım.Ve başladığımda böyle bir kitabın nasıl birçok insan tarafından keşfedilip beğenilmediğine şaştım doğrusu.Bu kitabı okuduktan sonra annemle ilgili kendime çeki düzen vermeye karar verdim.Geri dönüp baktığım zaman yaptığım hareketlerin her zamanki hareketlerim olduğunu ama bu kitabı okuyunca aslında annemi çok kırdığımı anladım.Bence herkes bu bitabı okumalı.

• paylaşım için teşekkürler..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.