Şimdi Ara

Bir gün Facebook'u kapattım , hayatım değişti! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Konuyu Açan Arkadaş haklı bende okul nedeniyle cumartesi günü dondurdum hesabı inanın artık googleyi açınca face yazıyorum otomatik artık engel olmaya çalışıyorum takıldığım siteleri sölemek isterdim ban yerim boşver
  • yav he he
  • Ben de komple sildim.(7-8 ay önce) Facebook olmayınca güzel oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yüzbaşı price

quote:

Orijinalden alıntı: Ownl

Bende Dondurdum.Artık ama Dh den nasıl kopcaz burayada bir buton yapsalar uzaklaş diye
    Şimdi iraden yokmu lan girme diyenler olur ama kaç yıldır burdayım artık alıştım.Psikolojik bir şey artık

Ya şimdi yolu var.Öyle bir şey yapacaksın öyle bir kural dışı olacakki ve bunu sürekli tekrar edeceksin. Ip Ban yiyip kurtulcaksın.

Benimde face var ama bağımlılık yapmıyor.İşim gücüm yok milletin B.ktan b.ktan paylaşımlarınımı inceliycem.Benim bağımlılığım anca Dh+Dizi+Anime+Oyun kombinasyonuyla olur.

Ya aslında sadece Dh yede değil Dh Oyun Yabancı Dizi.
    Oyun o kadar olmasada Yabancı diziyede çok zamanım gidiyor.

• Şu aralar bende düşünüyordum şu konuyu görünce artık tamam dedim ve dondurdum artık yaz tatiline kadar açmam herhalde.Bakalım hayatım da neler değişecek (?)

• Bir gün hiçbir şey yapmadan o kadar dersin arasında 3 saat oturdum. Zaten bir sebep için açmıştım, o günü de öyle malca harcayınca Temmuz'da hesabımı sildim.

Ama Dh ayrı bi yer be hacı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yüzbaşı price

quote:

Bende Dondurdum.Artık ama Dh den nasıl kopcaz burayada bir buton yapsalar uzaklaş diye
    Şimdi iraden yokmu lan girme diyenler olur ama kaç yıldır burdayım artık alıştım.Psikolojik bir şey artık

Ya şimdi yolu var.Öyle bir şey yapacaksın öyle bir kural dışı olacakki ve bunu sürekli tekrar edeceksin. Ip Ban yiyip kurtulcaksın.

Benimde face var ama bağımlılık yapmıyor.İşim gücüm yok milletin B.ktan b.ktan paylaşımlarınımı inceliycem.Benim bağımlılığım anca Dh+Dizi+Anime+Oyun kombinasyonuyla olur.

Ya aslında sadece Dh yede değil Dh Oyun Yabancı Dizi.
    Oyun o kadar olmasada Yabancı diziyede çok zamanım gidiyor.

O zaman tek çözüm var.İnterneti kökten kapattır kurtulmak istiyorsan.

• beyler facebook arkadaşlarınızın dhsi gibi bişidir. kapatmayın bence. dhyi kapatın daha iyi.
  • bende dondurdum hiç kimseyle pek konuşmuyorum nasıl olsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bullet Ride.

bende dondurdum hiç kimseyle pek konuşmuyorum nasıl olsa

+1
  • Ben de sadece sohbet için kullanıyorum, MSN devri geçmeseydi yüzüne bile bakmazdım.
  • 4-5 tane 20 şer binlik sayfalarım var onlar olduğu için kapatamıyorum haliyle.Ki zaten kazanç kapım sayılır
  • Ben sadece iletişim için kullanıyorum o kadar yoksa bence de çok gereksiz bir şey.
  • Bende günde en fazla 30 dk giriyorum oda arkadaşlarla konuşmak için malum msnde kimse kalmadı
  • facebook bi insanda nasıl bağımlılık yaratabilir ki ya knight metin2 silkroad wow gibi oyunları anlarımda facebook yani
  •  Bir gün Facebook'u kapattım , hayatım değişti!
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.