emredici , bana bunu pm ' den attı. Kalbime iniyordu lan James bittin gözümde. Nick değişimi talep ediyorum hakkım doldu da
quote:Orijinalden alıntı: James Hetfield emredici , bana bunu pm ' den attı. Kalbime iniyordu lan James bittin gözümde. Nick değişimi talep ediyorum hakkım doldu da Beşiktaş'a nabarız renkdaş ?
quote:Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD ihtiyarlık belirtileri bunlar Ahaha James Hetfield bunca zaman Gs taraftarlığı yaptn foyan ortaya çıktı olm
quote:Orijinalden alıntı: To die quote:Orijinalden alıntı: James Hetfield emredici , bana bunu pm ' den attı. Kalbime iniyordu lan James bittin gözümde. Nick değişimi talep ediyorum hakkım doldu da Beşiktaş'a nabarız renkdaş ? 1 - 0 olsun bizim olsun
quote:Orijinalden alıntı: Cane® Bir gün herkes Fenerbahçe'li olacak, ama geri kalan 364 gün herkes GALATASARAY'lı olacak. O bir gün hangi bir gün ?
quote:Orijinalden alıntı: Am@deus Ne olucak dave beşiktaşlı Lars da Galatasaray'lı .. Son derbideki olaylardan sonra gruptan ayrılıcam dedi bana
quote:Orijinalden alıntı: .iLK. Lars'ı karıştırmayın bu işlere. Bakın ne var burada Onun forması değil yanlız o , üstünde etiketi var