Şimdi Ara

Bir hayrat yaptırmak kaç para tutar ortalama ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
64.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ReCoMaX

valla bana android telefon al, hayır işlemiş olursun. kıçı kırık n73 kullanmaktan usandım.

Kendine gel, alay mı ediyorsun? Hangi cürretle böyle bir şeyi söyleyebilirsin? ...
  • Wifi hayratı yaptırın hocam daha cok sevap işlersiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen diyor duj

• quote:

Orijinalden alıntı: bunukimyazdı

işlek bi caddeye su sebili koymaya nerdesin?

Bu fikir size mi ait? Çok doğru bir şey söylemişsin. En azından hayrat gibi dizayn edilip, su sebilden çeşme şeklinde verilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frederchopen -- 22 Ağustos 2014; 11:58:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bunukimyazdı

işlek bi caddeye su sebili koymaya nerdesin?
    -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frederchopen -- 22 Ağustos 2014; 11:57:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

quote:

Orijinalden alıntı: Çakma Zippo

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: donanimcini

ne gibi işlemler izlemek gerekir

Arkadaşların dedikleri gibi , işlek bir caddeye su sebili koyabilirsin, bunun için herhangi bir dükkanla anlaşabilirsin. Tabiki su firmasıylada anlaşma yapman gerekiyor. İstersen farklı il ilçelerde çeşmeler yaptır ama su kaynağı bulmak sorun. Mevcut bir su kaynağına bağlı çeşmede olabilir. Bakımını ve temizliğini yapman şartıyla güzel bir hayrat olur.

Ayrıca dedenin hayrına bir okula kitap araç gereç vs yardımıda yapabilirsin. Aç karnı doyurabilirsin , aşevi kurabilirsin ve daha nice şey. Bunları imkanlarına göre değerlendir.

hayrat yapmanın hep özel bir yeri vardır ama

işlek caddelere koyulacak su sebilleri güzel fikir ama insanımızı biliyosunuz...

Damacanayı çalarlar hocam.

2 sene önce damacanayı çalarlardı şimdi sebille birlikte götürürler hocam.

• metinsemer kullanıcısına yanıt
    Bence yine halen iyi bir fikir.
  • Valla hocam belki büyük şehirler için dediğin doğru ama Anadoluda o hayratlardan kaç kişi yararlanıyor bir bilsen.
    Kuyruklar oluşuyor bazen.
  • quote:

Bence yine halen iyi bir fikir.

Fikir güzel ama gerçekleri de göz ardı edemeyiz hocam.

• Adım başı her yer hayrat olsun o zaman, su ihtiyacı bir tek hayrattan mı karşılanıyor? Bakın hayrat kötü bir fikir demiyorum, su en temel ihtiyaç ve ben bunun sevabında günahında değilim. Şehirde ya da kasabada kaç kişi susuzluktan ölmüş zaten her yer cami, her yer su kaynağı. İhtiyaç sahiplerinin yemek, ısınma, eğitim masraflarını karşılasan çok daha mantıklı ama hayrat yaptırmak daha kolay tabii...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.