Şimdi Ara

Bir İnsan Gittiği Filmin Instagram’a Story’sini Neden Atar? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Emreayhan274

Onlarda insandır ben çok seviyorum onları çok masum garibanlar hikayelerini izlerken gülmekten ölüyorum yani o derece mutlu ediyorlar beni ciddi diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: izayoi

Farklı ve özeliz, boş işlerle uğraşmıyoruz en azından.

Alıntıları Göster
    Bunlara kalsa ülkede sadece siyaset, futbol, din tartışalım. Her şeye ‘size ne?’ mantığıyla bakıyor adam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-12E5A8814 -- 11 Kasım 2018; 21:25:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kirosana

size ne birader size ne. insanların kendi profili değil mi? ister izlediği filmi atar ister kıçının fotosunu çekip atar size ne oluyor. beğenmiyorsanız takibi bırakın defolun gidin. hayır çok mu farklı çok mu özel çok mu zeki sanıyorsunuz kendinizi anlamıyorum ki. alt tarafı sıradan bir sosyal medya uygulaması.
    Aha gelmiş hemen instagram için yaşayan.
  • Çünkü kendilerini farklı biriymiş gibi gösterme çabasındalar.
  • Yıkık bir eziğin teki olduğu için ağlayın betalar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katiliyorum ancak bundan dert yanip instagram kullanmakta celiski. Kardesim instagramin amaci bu zaten 3 asagi 5 yukari herkes boyle kullaniyor. Benim var ama pek paylasim yapmam senede 10 tane fln foto yada story paylasirim kendimce ama tutupta paylasilanlara isyan etmiyorum. Cok rahatsiz oldugunuz paylasimlar varsa ya kisiyi engelleyin yada instagrami hic kullanmayin.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.