Şimdi Ara

Bir insanın ağırlığının kaç katını kaldırabileceğini öğrenin. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
31.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kosi35

quote:

Orijinalden alıntı: The Tank

Ha bu arada, onlarca ton çekebiliyorlar. Otobüs falan çekerken göreceksiniz onları. İyi günler.

kardeşim otobüs ne kadar ağır olursa olsun yekerlekler sayesinde çekebiliyo sen yüm otobüs ağırlığını çektiğini mi sanıyorsun.ayrıca sen yazmışsın yüzde 80 i kaldırırım diye yani 100 kilo kaldırman lazım bence senin benchte 100 kilo kaldırman imkansız.eğer iyi bir vücut yapmak istiyorsan önce cardio yapman lazım ve o yağlardan kurtulman lazım beslenmene dikkat etmen lazım.kalıplıyım diye kendini kandırma önce yağlardan kurtul daha sonra vücut geliştirmeye başlarsın

Ha ha, deadlift rekorumdan bahsettim. Yaklaşık 230.2 kg'dır. Bench'te ise rekorum 125 kg, şimdi bile 100 kiloyu geçerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Reliant

quote:

Ağırlığımın %80 fazlasını kaldırabilirim. 90 kiloya düşünce, bacağımdaki yük azalacağından, kuvvetim değişmezse ilk hedefim ağırlığımın 3 katını kaldırmak. Saygılar.

Yanlış anlama ama artık demek zorundayım, önce bi ötünü kaldır da ondan sonra kaldırırsın o ağırlıkları...

Burada belirteyim, ağırlığımın %80 fazlası, 1.8 katı demek. Çok şükür popomu rahatça kaldırabiliyorum bu arada.

• quote:

quote:

quote:

Ha bu arada, onlarca ton çekebiliyorlar. Otobüs falan çekerken göreceksiniz onları. İyi günler.

kardeşim otobüs ne kadar ağır olursa olsun yekerlekler sayesinde çekebiliyo sen yüm otobüs ağırlığını çektiğini mi sanıyorsun.ayrıca sen yazmışsın yüzde 80 i kaldırırım diye yani 100 kilo kaldırman lazım bence senin benchte 100 kilo kaldırman imkansız.eğer iyi bir vücut yapmak istiyorsan önce cardio yapman lazım ve o yağlardan kurtulman lazım beslenmene dikkat etmen lazım.kalıplıyım diye kendini kandırma önce yağlardan kurtul daha sonra vücut geliştirmeye başlarsın

Ha ha, deadlift rekorumdan bahsettim. Yaklaşık 230.2 kg'dır. Bench'te ise rekorum 125 kg, şimdi bile 100 kiloyu geçerim.

sen bench pressye 100 kilo 1*10 yap hadi 4 seti geçtim kendimi 1 ay banlıcam videonu bekliyorum

• Unutmadan, tabii ki biliyorum o otobüslerin tüm ağırlıklarını taşımadıklarını. Her şeyi yanlış anlamayın. Bu arada, 25 kg vermişim zaten, daha da verip, fit ve kaslı olmak için çabalayacağım inşallah ama yine de o yağ - kas karışımı adamlar gibi bench basamam.

• quote:

quote:

quote:

quote:

sen bench pressye 100 kilo 1*10 yap hadi 4 seti geçtim kendimi 1 ay banlıcam videonu bekliyorum

3 tekrar yeter mi? 10 yapamam. Neyse, okul açıldığında çekerim.

• Haydi iyi günler arkadaşlar ya da iyi akşamlar.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.