Şimdi Ara

Bir işyerini ayakta tutmak kolay değil. Para kazanmak çok zor (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
3
Favori
5.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ŞU AN ŞU DURUMDA İSTEDİĞİM GİBİ TAŞ HATUN BENLE EVLENMEK İSTESE BİLE MADDİ DURUMUM BOZUK OLDUĞU İÇİN EVLENMEYECEĞİM.
    GİDİP NATAŞA İLE İDARE ETMEKYE ÇALIŞACAĞIM ÇÜNKÜ EV GEÇİNDİRMEK KOLAY DEĞİL.
    ONUN İÇİN ASGARİ ÜCRETLİ DE LÜTFEN EVLENMESİN BENİM GİBİ İDARE ETMESİNİ BİLSİN.
    yorum yaparsan sevinirim
    çünkü kötü biri değilim inan bana
  • kazıklamak istemiyorsan kazıklama, senin para kazanma hırsına bişey diyen yok
    her işin fiyatı bellidir bir araba boyatmak kaça bilmiyorum ama piyasası 1000 lira üstüyse sen 1000 liraya yaptıramıyorsan bu kaportacının sorunu değil
    birileri seni kazıklamak istiyor diye senin de milleti kazıklaman normal karşılanamaz
    birileri seni öldürmek istese sen de her önüne geleni öldürmeye mi çalışacaksın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emrah1923

kazıklamak istemiyorsan kazıklama, senin para kazanma hırsına bişey diyen yok
    her işin fiyatı bellidir bir araba boyatmak kaça bilmiyorum ama piyasası 1000 lira üstüyse sen 1000 liraya yaptıramıyorsan bu kaportacının sorunu değil
    birileri seni kazıklamak istiyor diye senin de milleti kazıklaman normal karşılanamaz
    birileri seni öldürmek istese sen de her önüne geleni öldürmeye mi çalışacaksın?

anlamıyorsun insanları kazıklamak istemiyorum.
    sadece ürünümdeki kuruşlara dikkat etmek istiyorum.
    3 tl lik ürünü 10tl ye satarsan kazıklama olur.
    ya da 3 tl lik ürünü 30 tl ye satarsan kazıklama olur.
    2.60 liralık ürünü 3 tlye sattığın zaman kazıklama olmaz. bunu anla diyorum.yerine göre yaptığım yanlış ama İŞYERİM PARA KAZANMIYOR.ne yapmamı tavsiye edersin?
    GİDİP KENDİMİ KÖPRÜDEN ATIP CANIMA SON MU VEREYİM? PARAYA ZAAFIM VAR BİRAZ.

allah rızası için beni anla sana yalvarıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syrialin -- 5 Ekim 2014; 17:02:29 >

• BURADA EMRAHCAN DETAYLI DA AÇIKLAMA YAPIYORUM SENDEN ANLAYIŞ BEKLİYORUM KARDEŞİM.

tekrar söylüyorum carefour aynı ürünü 38.90 a verirken depo bu ürünü bana 43 tl ye veriyor ne yapim söyle?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syrialin -- 5 Ekim 2014; 17:05:02 >
  • dostum girişimci birisin daha çok kıvrak zekayla küsüratları yuvarlamadan hem de ekmeğine haram bulaştırmadan o paraları fazlasıyla çıkarırsın
    Ürün yelpazesini genişlet
    dükkanın önüne döneme göre tezgah at veya kirala birine
    dükkan büyükse ufacık bir oda böldür ayrı bişeyler sat vs sadece küsürat yuvarlayarak hem amacına ulaşamazsın hemde dükkanı kar'a değil uzun vadede zarara uğratırsın, benden sana kardeş tavsiyesi iyi bayramlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emrah1923

dostum girişimci birisin daha çok kıvrak zekayla küsüratları yuvarlamadan hem de ekmeğine haram bulaştırmadan o paraları fazlasıyla çıkarırsın
    Ürün yelpazesini genişlet
    dükkanın önüne döneme göre tezgah at veya kirala birine
    dükkan büyükse ufacık bir oda böldür ayrı bişeyler sat vs sadece küsürat yuvarlayarak hem amacına ulaşamazsın hemde dükkanı kar'a değil uzun vadede zarara uğratırsın, benden sana kardeş tavsiyesi iyi bayramlar

Kötü biri olmadığıma inanıyorsun di mi? gerçekten zor durumdayım.
    ilgili deponun bana 44 tl lere bu ürünü veridğine dair ss atıyorum.
    ama aynı ürün carefour da 38.90

benim yaptığımda bir şey yok. herkes çünkü para göz.

BUNU BÜYÜK BİR ECZA DEPOSU ÖNEMSEMİYORSA SUÇ BENDE DEĞİLDİR DEMEKTİR.
    KURUŞUN veya 1 TL LERİN KUL HAKKI OLACAĞINI DÜŞÜNMÜYORUM ÇÜNKÜ HERKES YAPIYOR.

son yorumunu bekliyorum.

Benim iyi bir insan olduğuma inanıyor musun? Tek sorum bu sana
     Bir işyerini ayakta tutmak kolay değil. Para kazanmak çok zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syrialin -- 5 Ekim 2014; 17:11:55 >

• Doğru doğru.Zaten kimse para kazanmıyor.Kime sorsan işler kesat.

Asgari ücret alanlar memurlar ne yapsın o zaman?!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turbolinea

BURADA EMRAHCAN DETAYLI DA AÇIKLAMA YAPIYORUM SENDEN ANLAYIŞ BEKLİYORUM KARDEŞİM.

tekrar söylüyorum carefour aynı ürünü 38.90 a verirken depo bu ürünü bana 43 tl ye veriyor ne yapim söyle?

Carrefourun Türkiye genelinde kaç mağazası var haberin var mi müdür?

Sen depodan 10 tane istiyon adamlar tek seferde 1000 kalem sipariş ediyor.

Ayni fiyatı sana çekmeleri mümkün mü...
    Eczane ilaç satan bir bakkalsa, sen kalkmış carrefour, migros, BİM gibilere kafa tutmaya kalkiyon...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • idrar atımında bulunmak istiyorum turbo kardaş
  • Dostum 1 kuruş bile kul hakkına girer. Amaçların için çaba gösteriyorsun herkesce yanlış bir şekilde ama insanlara zarar vermek istediğini düşünmüyorum yöntem hatan var dediğim gibi kardeş tavsiyesin de bulundum sana değerlendir bence bir yandan kızıyorum sana ama diğer yandan kızamıyorum iyi birisi olduğun için özünde. Bu yöntemden vazgeçsen burda herkes seni sevecek

• quote:

Orijinalden alıntı: alemci83

bugün ki halinize şükretmiyorsanız ve % 30 kar oranını beğenmiyorsanız dicek bişey yok size babanızın davalarından anlaşırcağı gibi sektörünü bulmuş o bence sizde o sektöre yönelin.milletin sinirlerini oynatıyorsunuz.
    Sorsak simdi bu bayram kurban kestin mi yohh dersiniz sadaka veriyormusunuz yohh dersin peki zekat oda büyük ihtimal yoktur.Yolunuz yol değil bu kadar paraya bürünmeyin.sağ ayağınızında sol ayak gibi olmasını istemessiniz umarım.

Sorsak simdi bu bayram kurban kestin mi yohh dersiniz sadaka veriyormusunuz yohh dersin peki zekat oda büyük ihtimal yoktur

demissin. nerden biliyorsun olum nerden biliyorsun ya? insallah cehennemde yanarsin bu iftiravari karalamalarindan dolayi

• quote:

Orijinalden alıntı: The Veldt

quote:

Orijinalden alıntı: turbolinea

quote:

Orijinalden alıntı: The Veldt

Her aksam kahkaha atiyorum bu konular sayesinde

NEDEN?

30 yasindasin hala kendinle ilgili kararlari alamiyorsun, sanal alemde 5 yasindaki bir cocuk gibi agliyorsun. Madem bu kadar paraya deger veriyorsun kapitalist kafasinda yasiyabilecegin ortamlarda bulun. Burasi bilgisayar ve yazilimcilik uzerine kurulu bir forum. Komik gozukuyorsun cidden

son noktayi koymussun. helal olsun

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.