Şimdi Ara

Bir kac basit sorum var..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar oyuna yeni başladım bir kaç sorum var. Öncelikle mesela 10.49 tl ye 500 adet taş satılıyor bunu satın aldığım zaman hangi hesaptan gidiyor para direkt turkcell tl den mi düşüyor yoksa bir yere para mı atmam lazım?
    Bide başkasının köyüne nasıl saldırırım ya da onların bana saldırmalarını nasıl önlerim?
    Şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Compterist

Selam arkadaşlar oyuna yeni başladım bir kaç sorum var. Öncelikle mesela 10.49 tl ye 500 adet taş satılıyor bunu satın aldığım zaman hangi hesaptan gidiyor para direkt turkcell tl den mi düşüyor yoksa bir yere para mı atmam lazım?
    Bide başkasının köyüne nasıl saldırırım ya da onların bana saldırmalarını nasıl önlerim?
    Şimdiden teşekkürler

iPhone üzerinden oynuyorsan appstore üzerinden kredi kartı bilgilerini veriyorsun kontörle işin yok. Android marketde tam olarak nasıl işlem yapıldığından emin değilim

• quote:

Selam arkadaşlar oyuna yeni başladım bir kaç sorum var. Öncelikle mesela 10.49 tl ye 500 adet taş satılıyor bunu satın aldığım zaman hangi hesaptan gidiyor para direkt turkcell tl den mi düşüyor yoksa bir yere para mı atmam lazım?
    Şimdiden teşekkürler

Başkasının köyüne saldırmak için sol alttaki saldır seçeneğine tıklamalısın, oradan NPC gibi olan goblinlere ya da senin gibi gerçek oyunculara saldırabilirsin
    Köyün saldırı aldığında rakip 1 yıldız alırsa ya da yaklaşırsa 12 saatlik, 3 yıldız alırsa ya da yaklaşırsa 16 saatlik kalkan alırsın. Ya da mağazadan yeşil taş karşılığı kalkan alabilirsin.

• Peki androidde yeşil taşların paralarını nasıl ödüyoruz

• quote:

Peki androidde yeşil taşların paralarını nasıl ödüyoruz

Kredi kartı
    Tıklarsanız otomatik almıyor tıklayıp görebilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.