Şimdi Ara

Bir kaç görüşüm katılırmısınız..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben Rıza Çalımbaya acayip üzülüyorum teknik direktörlüğünü bir kenara bıraktım çok iyi bir adam çok acıdım valla bu duruma düşmesinden nasıl bir teknik direktör onun hakkında pek bilgim yok..

ikincisi diğer avrupa liglerine bakıyorum bayagı gollü ve farklı geçiyo bazen dengeli gollü bazende ezici gollü geçiyor bizim ligde ise gördüğüm kadarıyla bu haftaya kadar sonuçlar hep 1-0 2-1 0-0 falan yani az gollü..
    bu acaba defansın mı iyi olduguu gösterir yoksa forvetin etkisizliğinimi yoksa türkiye liginin dandikliğinimi yani gollü lig daha mı kalitelidir.??

üçüncüsü hakemlerimiz neden avrupa ve dünyada yok?? bu kadar bariz bi şeklidemi kalitesiz bunlar..

• Bizim liglerde az gol olmasının sebebi bence tamamen etkisiz forwetler.macları izliyorum ozel yeteneğe dayalı goller cok az.net pozisyonlar kolay harcanıyor..asister,yaratıcı oyuncular cok az.ve takımlarda korkak oynuyolar.biraz yeteneği olan oyuncular 3 buyuklere geliyor yedek klubesinde harcanıyor...anadolu kluplerinin butcesi ile 3 buyuklerinki arasında dağlar kadar fark war.
  • evet evet çok doğru bu aklıma gelmemişti adamlar özel yeteneğe dayalı goller yok hatta net pozisyonları kaçırıyorlar son vuruş yok özel yetenek mesela bu Alex ve Tümerde var gördüğüm kadarıyla.. Yaw Bizim takımda şu çok oluyordu Türkiye öne geçiyor hemen sonra gol yiyor Fenerbahçede de bu çok oluyordu bunun nedeni de hemen geri çekilmemi oynadığı oyunun taktiğini hemen değiştirmemi..??
    Bide bizim takımalr çok yavaş..
    Bir takım kurucaksınki ingiltere hızında italya becerisinde ispanya taktiğinde tersmi söyledim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SANCHEZ28 -- 18 Ekim 2005, 1:39:09 >
  • Bizim oyuncuların psikolojisinde biraz laubalilik war...golu atınca hemen kazandık die dusunuyolar bence...awrupa liglerindeki oyuncular cok kaliteli.kaliteli adamlar 3 buyuklere geliyor ama anadoluya gitmiyor.ustelik bizim anadolu klupleri oyuncuları oynatmak için değil satmak için alıyorlar.yani felsefe yanlıs.3 buyukler bile son yıllara kadar bu amacı guttu.benim orneğim carew...Bjk iyi bi teklif die hemen Carew'i sattı.ama adam lyonda dokturuyor şimdi.Buyuk hedeflere buyuk adamlarla gidilir..buyuk adamları satarsanız hedefinizde kuculur.Fenerbahcenin Anelkayı satmamasını çok ama çok takdir ettim doğrusu..spor klubunun amacı para kazanmak değil basarı kazanmak olmalı.basarı kazanmak için parayı wericeksiniz.para kazanmak için oyuncuları değil.bu mantık oturursa geröekten buyursunuz....
  • quote:

Orjinalden alıntı: y@nkee
    ustelik bizim anadolu klupleri oyuncuları oynatmak için değil satmak için alıyorlar.yani felsefe yanlıs.3 buyukler bile son yıllara kadar bu amacı guttu.benim orneğim carew...Bjk iyi bi teklif die hemen Carew'i sattı.ama adam lyonda dokturuyor şimdi.Buyuk hedeflere buyuk adamlarla gidilir..buyuk adamları satarsanız hedefinizde kuculur.Fenerbahcenin Anelkayı satmamasını çok ama çok takdir ettim doğrusu..spor klubunun amacı para kazanmak değil basarı kazanmak olmalı.basarı kazanmak için parayı wericeksiniz.para kazanmak için oyuncuları değil.bu mantık oturursa geröekten buyursunuz....

çok doğru..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.