Şimdi Ara

bir kaç mob un yerine soracaktım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    epey bir aradım ama bulamadım.belen varsa aşağıdaki yaratıkların yerlerini söyleyebilir mi?link verseniz de olur
    (hani normal mob degil de instanced dungeon mob u ise de bilmiyorum acıkçası)

şimdiden teşekkürler

MOBLAR

jax the destroyer

nagen the tomboy

beautiful atrielle

sargon the mad

ranger karankawa

• Oynadığım Serverde çok fazla miktarda Giant Codex-Mastery satan insanlar görüyorum. KE farm yaparak bu kadarına sahip olmak bence çok zor. Sanırım bahsettiğiniz moblar (raid boss) bizim serverde de var, ama şimdiye kadar karşılaşmak kısmet olmadı.
    http://forum.pmfun.com/viewtopic.php?p=161639
    Forumda biraz bilgi verilmiş, iyi çeviri yapabilecek arkadaşlar bakarlarsa daha iyi anlayabiliriz.
    Evet bunlar dungeon mobları, castle veya fortresslerin taht odası ya da ana salon çıkışında (veya altında) Dungeon Master ya da ismi ona benzer NPC varmış, onunla konuşmak gerekli gibi birşeyler söylüyor. Tabi bunun için de clan lideri veya party lideri olmak gerekiyormuş sanırım...

• tamam cok teşşkür ederim enchanter.o linkteki foruma baktım,senin söylediklerin yazılı orada da.

clan leader pt yapıp dungeon master veya detention master(fortess için) aracılığı ile instanced dungeon a giriyormuşsun.oradaki raidboss larmış bunlar.
    oldukça yararlı dropları var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Berserk (ile ilgili bir sorum var)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.