Şimdi Ara

Bir Kaç Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Chaosta Oynuyorum Suan LvL 20 Oldum Warriorum Shield Miller Olarak Dvm Edicem Coradaım Bi Warriroun Summoner Kasmasi Gerekiyomu Acaba Bunun Bi Getirisi Warmı Birde Bu Moblardan Düşen Taşlar Sattıgımda Para Etmiyo Ne İşe Yarıyo Acaba Şimdiden Teşekkürler

• Corada Shield Miller olamazsın Black Knight olabilirsin eş değerdir.Summon kasamazsın zaten istesende.O taşlardan xxx Excelsior olanlar item birleştirmede kullanılıyor Rare ore olanlar da 5 tanesi 1 küçük kutu 25 tanesi 1 orta boy kutu 125 tanesi büyük boy kutu olmak üzere npclerden takaslanıyor.Kutulardan şansa bağlı olarak item çıkıyor.Rare oreların ve excelsiorların nasıl kırdırılacağı sanırım rehberlerden birinde vardı.
  • Hmms Anladım Saolasın Peki Force Olarak Dark Kasiyorum Skilllerimin Hepsini Kasmaya Çalışıyorum Fakat Düşününce İkisini Aynı Anda Vuramıyosun Bende Tekini Kasmaya Devam Ediyorum Bu Doğrumu Bash Skillini Kasiyorum Slash La Aynı Anda Vurulmuyor
  • Skillerin level ı çok önemli değil ama önemli olan skillerin ptleri.Skill penceresinde üst kısımda yazar kaç olduğu.Oradaki değer expert skilleri açabilmek için 30 olmalıdır.30 levela kadar orayı 30 yapmaya bak.Olabildiğince buffları kas.Skillerin olmasa da buffların levelı önemlidir.Ayrıca elite skilleri açmak için de gereken pt basic 50 expert 50 dir.Elite skiller de 40 levelda açılır.Basic skiller arasında en kullanışlısı slashtır çünkü her silahla kullanılır.

Ekleme: Warrior classları forceların sadece basic skillerini kullanabilir.Dark forcelardan 1. ve 3. işine yarayacaktır.Force pt yi Fp artırmak için yüksek tutman ilerde işine yarar. Ayrıca range kastın mı bilmiyorum ama bir miktar kasarsan yine senin yararına olur.Sp artar ve range set giyip daha hızlı hareket edebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedmonster -- 11 Nisan 2010; 23:30:24 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.