Şimdi Ara

bir kaç sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

arkadaslar dota2 kapalı betadayken biraz oynamıştım o zamanlar her maç sonu bol bol item veriliyordu şimdi item düşme olayını değiştirdiler mi?

stream izlerken haritada simgeler büyük, bunun ayarını ben bulamadım nasıl oluyor?

skill ve aktif itemlerin menzilini göstermem mümkün mü?

ilgimi çeken herolarla ilgili de sorum var,

lycan da kurtları en işlevsel nasıl nasıl kontrol edebilirim mouse ile mi seçmem gerekiyor?

spectre oynarken ulti yi aktif etmem için oyunda tus atamaya çalıştım ama olmadı nasıl tus atayabilirim?

• İtem düsmesi azaldı

skilleri gorebileceğin birkaç yol var ama oyun içinden yapamıyorsun konsol komutları kullanman lazım. Telefondayım bilen arkadaşlar yazar.

Kurtları secme konusunda ayarlarda kısayol tuşlarını biraz kurcala. Mesela benim tuşlarım şöyle:

space hero seç
    f1 tüm birimleri seç
    f2 hero hariç tüm birimleri seç
    f3 kurye seç

Telefonda olduğum için bu kadar yardım edebildim kusura bakma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • itemlar artık set olarak düşüyor ve tamamen şansa bağlı
    konsola dota_minimap_hero_size "800" yaz. konsolu etkinleştirmek içinse dota 2 sağ tık özellikler çalıştırma seçenekleri ve -console yaz sonra oyun içi ayarlarında hangi tuşla console açıcağını belirle
    konsola dota_disable_range_finder 0 yazarsan menzili gösterir
    kontrol grubu tuşlarına atayabilirsen. atamak için kurtları seç ve ctrl+atamak istediğin kontrol tuşu yap artık o tuşa her bastığında kurtları seçer
    R ye basınca ultin aktif olmuyo mu zaten?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aitheph -- 30 Kasım 2014; 22:54:50 >
  • teşekkürler hocam, item olayına çok üzüldüm.. 4 lv hesapta yarım sayfa item vardı efsane falan bile var bunları arasında para edermi acaba..

@gareher, ulti aktif oluyor o ultiye ışınlanmam için gerekli sikili atayamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boolboxer -- 30 Kasım 2014; 22:59:11 >
  • boolboxer B kullanıcısına yanıt
    itemlerin degerine steamden envanterine girip daha sonra iteme tıklayıp aşagıda görebilirsin.

Daha hiç spectre oynamadım ama tuş atamana gerek olduğunu sanmıyorum. Tekrar ultine falan basıp tıklamayı dene ya da D skilli falan geliyordur belki. Tahminimce tekrar R ye basman gerekiyordur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: boolboxer

teşekkürler hocam, item olayına çok üzüldüm.. 4 lv hesapta yarım sayfa item vardı efsane falan bile var bunları arasında para edermi acaba..

@gareher, ulti aktif oluyor o ultiye ışınlanmam için gerekli sikili atayamadım.

eğer skillerin oyunun sana başta verdiği gibi qwer+df ise D ye bastıktan sonra ışınlanmak istediğin ilüzyona sol click yaparsan ışınlanıyor eğer atadığın tuşun farklıysa ona basman lazım mesela benim tuşlarım qwer+tg olduğu için T ye basmam lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.