Şimdi Ara

BİR KAZIKLANMA ÖYKÜSÜ... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
1.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Mevzu nereye varacak diye okudum. Ve sonuç vazgeç gönlüm. Kardeşim bu kadar kazık yemekte para ile ben işin maddi boyutuna takıldım baban ne iş yapar sen ne iş yaşarsın ? Aşağı yukarı bu macera hepimizin başına gelmiştir ben dahil fakat seninki katmerli olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorum yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim.

Arkadaşlar, yabancı pek çok forumda paylaşım çok üst düzey ve adamlar gerçekten yardımcı olmak adı altında, her tür fedakarlığı yapıyor neredeyse.
    Forum Donanımda da buna yakın düzey ilgili ve istekli adamlar var, sayelerinde çok şey öğrendim.

Evet uzun okumak bizlere göre değil.
    Hatta bazen kısa olsa bile okumaktan bile sıkılıyoruz
    Turgut Özel zamanında memlekete getirilen bilgisayarların tümü bunların kullanımı için eğitim alan personel olmadığından, doğru amaçlara hizmet etmedi, oyuncu nesil olan bizlerin kökü o döneme dayanıyor.

Üniversite zamanında bir köye laboratuvar kurduk, PC laboratuvarı.
    Köylü çocukların ilk sorduğu bilgisayarlarda GTA San Andreas olup olmadığıydı.

Demem o ki, donanıma tam hakim değiliz, çoğu zaman işimiz şansa dayalı.
    Evet araştırınca insan her şeyi bulabiliyor, bazı cesur insanları görüyorum, bilmediklerini hemen soran, merak eden, okuyan, araştıran.
    Bir de onların bu merakını kıran: "Ulan bu da sorulur mu?" Gibi şeylerle insanların bu heveslerini kıranlar var.
    Kimseyi yadırgamıyorum, bir konuda az da olsa bir şey biliyorsam söylerim, paylaşırım, sadece kendine saklamanın kimseye faydası yok.

Bu yazıyı da ilk defa donanım alacak arkadaşlarıma hazırladım, şimdiye kadar bu süreçten geçenler de kendinden bir şeyler bulacaktır burada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.