Şimdi Ara

BİR KELİMEYE 50 LİRA VERMEK (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
277
Cevap
5
Favori
6.698
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biji biji heval heval koy

• -SüsPüs bijuteri- dedi hatun ben bilmem hanım bilir. kokos falan koyma da diğerleri uyar :D
  • BujiSerok
  • Ben senin yerinde olsam ismini ÇOKŞIK koyarım hem ilerde internet sitesi falan kuracak olursan marjinal bir havan olur :)

• Esila

• Öncelikle nacizane bir kaç tavsiye de bulunayım bijuteri işi eskisi gibi karlı değil, hırsızlık çok olur, kar marjı yüksektir ama satış azdır, bunları iyi araştır dostum, bilmediğin işe atılma, çıraklığını yapmadığın işte usta olmaya kalkma... isimlere gelirsek

Türkçe: MODA - TREND - SAFİR - ZÜMRÜT - PIRILTI - ÇİLEK - CİCİ - TARZ - ZİYNET - LİMON - FISTIK... BİJUTERİ
    Yabancı: FASHION - SAPHIRE - SHINE - GOLD - SİLVER - PRETTY - STYLE

Yorumların hepsini okumadım yazılmış olan varsa çalıntı değil ona göre :)
    Şimdiden hayırlı olsun
  • Olum ismi uzun bulsanıza lan adam kelimeye 50 lira diyor gerçek sıcak fırsatlar ruhu bu değil yaa

Daha vaad ettiği 50 lirayı vermedi diye şikayetvar'a yazıp mailler falan atıcaz direnin beyler

#dirensicakfirsatlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Guardian -- 26 Temmuz 2015; 17:02:10 >
  • yazıldımı bakmadım " bijiteri" :DD
  • no Bujiteri yes AlınTerry
  • Goncoloz koy.

• bijuler meme yapmış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bujilermemeyapmış
  • nergis çay bahçesi gerçi işinizi tam anlatmıyor ama her yere bir nergis çay bahçesi lazım..
  • Süspansyon
  • Bujiyeri

© Her hakkı saklıdır

Bu yorumda kullanılan her türlü yazı ve belgelerin her hakkı saklıdır. Herhangi bir yerde kullanıyor olmanız telif ödemenizi gerektirir.

• bujiteri değil alınteri :D

tamam ciddi bişey atayım mesela hayallerin yeri bujiteri olabilir yada ....nın yeri bujiteri artık boşlukları doldurursun
  • BujimeyenTeri
  • Levent Çevik koy hocam. artık direk isim koymak bayanlar açısından daha çekici geliyor.
  • " SAYIN BAYAN
    Fashionable Trendy Bijouterie "

Hepsi tek isim, Siyah mat duvar üzerine duvardan ayrık Parlak Metal yazı, yazının arkasından siyah duvara yansıyan kırmızı neon ışık.
    Kendime dükkan adı seçer gibi seçtim valla
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.