Şimdi Ara

BİR KELİMEYE 50 LİRA VERMEK (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
277
Cevap
5
Favori
6.698
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alın teri Bujiteri. Bir kampanya yaparsiniz bu isimle, insanlar alin teriyle kazandim der :D

Saka saka :D Sana kadinlarini ilgisini cekecek bir isim lazim. Manolya Bujiteri, Papatya Bujiteri olabilir mesela.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takı'm

• KARDEŞLER BUJİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Green105 -- 25 Temmuz 2015; 21:58:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magnum44

quote:

Orijinalden alıntı: lvntcvk11

Arkadaşlar bujiteri dükkanı açıcaz kısmetse. Ama ticaret hayatına ilk atılışımız. Daha dükkanımızın ismi dahi belli değil.
    Fikir sahibi arkadaşlar isim düşüncelerini yazar, sonrasında uygun bulunan isim sahibine teşekkür anlamında 50 lira göndermek istiyorum.
    Biliyorum bu forum ahalisi bunu karşılıksız yapar bu ticarete atılan genç kardeşine ama burası SICAKFIRSATLAR
    Buarada bujiteri dükkanı ve ticaretteki püf noktaları hakkındaki tüm önerilerinize açığım, teşekkürler...

Bir kaç soru sorucam. Cevaplarsanız sevinirim ? Yer neresi ? Veya söylemek istemezseniz işlek bir yer olup olmadığını sorayım ? Dükkanı malla doldurmak ne kadar tuttu acaba ?

İsim önerim ise Kristal olabilir.

Hocam bilecik, daha mal işine girmedik, siz nerde düşünüyorsunuz? Paslaşalım aramızda dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lvntcvk11 -- 25 Temmuz 2015; 21:58:25 >

• lvntcvk11 L kullanıcısına yanıt
    Dükkanın ismi KÜPE olsun.

Ekstra sloganda buldum.

Slogan: - Kulağınıza "KÜPE" olsun!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buji değil AlınTeri
  • Madam Cocoş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frank Sinatra -- 25 Temmuz 2015; 22:26:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lvntcvk11 L kullanıcısına yanıt
    Zümrüt
    Safir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her şeyin bir ismi olmasına karşıyım ''bujiteri''
  • Bijiteri
    simge olarakta molotof kullanın bence

• Madam Kokoş

• bijuterium

• Bujiteri fetisitleri toplulugu

• 50 lira değilde %0,5 hisse daha iyi olur
  • bujiterici...
  • Bujimemeyapmisteri

Bijouteri

Bijou fransizcada mucevher demek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 25 Temmuz 2015; 23:21:52 >
  • Bujinin yeri

• ene biju vokki
  • benim dayım bu işi istoç'da toptancı olarak yapıyor. takıldığın bi nokta olursa mesaj atabilirsin her türlü yardımcı olmaya çalışırım (bijuteri sektörü çöküşde altın fiyatları ve diğer emtialar düştüğü için bijuteri değerini kaybediyor bilgin olsun)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Magnum44

quote:

Arkadaşlar bujiteri dükkanı açıcaz kısmetse. Ama ticaret hayatına ilk atılışımız. Daha dükkanımızın ismi dahi belli değil.
    Fikir sahibi arkadaşlar isim düşüncelerini yazar, sonrasında uygun bulunan isim sahibine teşekkür anlamında 50 lira göndermek istiyorum.
    Biliyorum bu forum ahalisi bunu karşılıksız yapar bu ticarete atılan genç kardeşine ama burası SICAKFIRSATLAR
    Buarada bujiteri dükkanı ve ticaretteki püf noktaları hakkındaki tüm önerilerinize açığım, teşekkürler...

Bir kaç soru sorucam. Cevaplarsanız sevinirim ? Yer neresi ? Veya söylemek istemezseniz işlek bir yer olup olmadığını sorayım ? Dükkanı malla doldurmak ne kadar tuttu acaba ?

İsim önerim ise Kristal olabilir.

Hocam bilecik, daha mal işine girmedik, siz nerde düşünüyorsunuz? Paslaşalım aramızda dostum

Anladım hocam . Bizim aslında bijuteri dükkanı açma durumumuz şu an pek yok. Ama ben internette, çevremde bijuteri işinin fena olmayan getirisi olduğunu duyuyorum. Yeter ki yer güzel olsun. Çok büyük sermaye de gerektirmiyor. Ondan dolayı bijuteri işi de aklımda. İstanbul'dayım ben. Cadde üzeri işlek yerlerde akbil dolduran ufak büfe tarzı bir yer ,toptancılık, telefon bayiisi gibi işler düşünüyoruz öncelikle. Durumlarda şu an pek iyi değil serbest piyasada. Beklemedeyiz,araştırmadayız biz. Hayırlısı bakalım.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.