geçenlerde birisine sıktım ancak beklediğim sonucu alamadım sıktığım kişi hiç bir şey olmamış gibi peşimden koştu. Yani gaz kullanacaklara tavsiyem ya kaliteli marka alın yada kendi üzerinizde deneyin etki süresini görmüş olursunuz.
nerden ve kac paraya almıstın hocam?
Alıntıları Göster
oha nick-mesaj uyumunun bu kadarı
quote:
Orijinalden alıntı: Petersburg_
oha nick-mesaj uyumunun bu kadarı
Alıntıları Göster
sol elinle çenesinin altına yatak olarak koy, sonra sağ elinle yumruk at avucuna hızlı şekilde. 40 dakika yerde....
Boyuna sağlam yumruk at felç bile eder
quote:
Orijinalden alıntı: butidontcare
sol elinle çenesinin altına yatak olarak koy, sonra sağ elinle yumruk at avucuna hızlı şekilde. 40 dakika yerde....
Alıntıları Göster
kürekle vur
quote:
Orijinalden alıntı: V2
azına kürekle vur
bunu yazmak için girmiştim.
elektroşok cihazlarından al yamuğunu gördünmü daya gitsin.
quote:
Orijinalden alıntı: AtesliPanda
quote:
Orijinalden alıntı: jawenk
quote:
bıber gazı
geçenlerde birisine sıktım ancak beklediğim sonucu alamadım sıktığım kişi hiç bir şey olmamış gibi peşimden koştu. Yani gaz kullanacaklara tavsiyem ya kaliteli marka alın yada kendi üzerinizde deneyin etki süresini görmüş olursunuz.
ankarada ulusa giderken solda av bayileri var onlardan birinden almıştım 8 lira falandi heralde. Eğer alacaksan internette nato diye bir marka gördüm ona iyi diyorlar bulursan ondan al derim
quote:
Orijinalden alıntı: Moloss
elektroşok cihazlarından al yamuğunu gördünmü daya gitsin.
quote:
Orijinalden alıntı: Napoleon Bonapartee
Alıntıları Göster
konu ciddidir.başka bilen varsa yazsın nolur.
yukarı
quote:
Alıntıları Göster
Unutma sen DH'lisin.Koyacaksın kafayı adam gözlerini yoğun bakımda açacak,olay bitmiştir.
quote:
Alıntıları Göster
suyuna absinthe koy.
quote:
Orijinalden alıntı: lilwaynetr
suyuna absinthe koy.
Alıntıları Göster
Çenesine yumruk ya da kulağına tokat at
Ense, çene ve kulak demeye geldim hepsini söylemişler. Gidiyorum.
quote:
quote:
quote:
bıber gazı
Hay imzana
Boynunu sıkabilirsen şah damarını iyice sık beyine kan gitmediğinden bayilacaktır ama abartma öldürürsün :)
quote:
Orijinalden alıntı: Satanist Kesen Kedi
quote:
quote:
quote:
bıber gazı
Hay imzana
Alıntıları Göster
Annen örgü örüyorsa yada babannenler , şişi al malum bölgenin az üstüne sapla
quote:
Orijinalden alıntı: celatx
Eğer yanında bir şey yoksa üstüne atla kollarını arkaya bük sırtında iki kolunu birleştirip bastır.Polislerin yaptığı gibi bacaklarına dikkat et malum bölgeye tekme atmasın.
Sherlock Holmes was here.
quote:
Orijinalden alıntı: Rap1d
Annen örgü örüyorsa yada babannenler , şişi al malum bölgenin az üstüne sapla
Alıntıları Göster
adem elmasının düz bir çizgi olarak alt tarafında yuvarlak bir boşluk olacak oraya parmağında bastır anında gider abartma öldürürsün
quote:
quote:
quote:
quote:
bıber gazı
ankarada ulusa giderken solda av bayileri var onlardan birinden almıştım 8 lira falandi heralde. Eğer alacaksan internette nato diye bir marka gördüm ona iyi diyorlar bulursan ondan al derim
Alıntıları Göster
Bende nato var sıktım duvara 20cm uzaktan hissettiriyor yani gözüne sıktığını düşünmeyin bile,yanma hissi oluşuyor.