Şimdi Ara

Bir Kitabı Yorumlamak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
3.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yorumları beklerim o zaman. Bakalım İskender Pala nasıl bir deneyim olacak. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozznurdgn

Yorumları beklerim o zaman. Bakalım İskender Pala nasıl bir deneyim olacak. :)

Sen de kitabını bitir bende bitireyim ,kitap hakkında kritik yapalım.Eksileri ve artıları ortaya koyalım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozznurdgn

Yorumları beklerim o zaman. Bakalım İskender Pala nasıl bir deneyim olacak. :)

Ben İskender PALA'nın Babil'de ölüm İstanbul'da aşk isimli kitabını daha yeni bitirdim.Sen yazarın kitabını okudun mu ?
  • Henüz başlayamadım ona, İskender Pala biraz bekleyecek. :)
  • Aslında benim de aklımda olan bir şey bu.İzlediğim filmleri ve okuduğum kitapları yorumlayacağım bir blog açacağım yakında.Seni de tebrik ederim ayrıca.
  • Teşekkür ediyorum çok, ben de yeni sayfalar eklemeyi düşünüyorum gezip gördüğüm yerler, sevdiğim müzikler ve filmler. Haberini verdim blogta ama hızlı tempodan dolayı başlayamıyorum bir türlü. Bakalım umarım güzel olur her şey. :))
    Sen de bir an önce mutlaka başlamalısın bence. Oldukça eğlenceli oluyor. Çilek tadında.
  • Çilek tadında.

Blogu baştan sona inceledim ve baya beğendim.Güzel yazılar mevcut.Okuduğum kitapları görünce sevindim ama daha okuyamadığım fakat acayip merak ettiğim kitapları görünce de hüzünlendim.Şu Lys derdi bitti sayılır.Ondan sonra baya bir kitap okuyacağım gibi gözüküyor.Liste kabarık haliyle.

Ek olarak üslubun ve kelime hazinen gösteriyor ki okuduğun kitaplar seni baya bir geliştirmiş.Senin kadar kendimi ifade edemesem bile dökeceğiz içimizdekileri.Hadi hayırlısı diyorum.Ve seni tekrar tebrik ediyorum.Takipteyim devamını bekliyorum incelemelerin.
  • Müthiş mutlu etti söylediklerin beni, çok teşekkür ediyorum. :) Ortak noktalarda buluşmak güzel. Eminim benim de bir sürü kitap vardır senden öğrenebileceğim. Elini korkak alıştırma, klavye senin parmaklar senin. :) Beyin zaten bedava biliyorsun ki :D attın mı hafızaya tamamdır.

Umarım gerçekten beğenebileceğin yazılarla devam ederim. :)
  • Haklısın denemekte fayda var.

Edersin edersin sen de o kapasite mevcut.Kitap aşkı bambaşka gerçekten.
  • Kitap aşkı cidden farklı bir olay. Bu arada lys'de de başarılar dilerim. :) umarım süper geçer.
  • Başarılar diliyorum sana adım attığın bu yolda. :)

Şu an Deli Kadın Hikayeleri'ni okuyorum ben de. Mine Söğüt'ün okuduğum ilk kitabı. Daha sonra romanlarını da okumak istiyorum çünkü çok beğendim anlatım tarzını ve anlattıklarını. Oldukça sıradışı bir insan olduğu belli.

Geçen gün bu kitapla beraber yky yayınlarından 3 kitap daha aldım. 2sini ölmeden önce okunması gereken 1001 kitap listesinde olan kitaplardan seçtim. :)

Bu arada okumadıysan J.D Salinger kitaplarını öneririm sana. Özellikle Çavdar Tarlasında Çocuklar'ı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mone -- 23 Haziran 2012; 15:39:39 >
  • Müthiş, nasıl güzel bir seçim Mine Söğüt... Onun iki kitabını yazdım blogta bitirdikten sonra bir göz atabilirsin yanlışlarımı doğrulaırmı söylemen benim için harika olur. :))))

Yky sponsorluğunda sürüyor neredeyse benim de hayatım ama hemen alıyorum listeye Salinger'i hiç bir kitabını okumamış olmanın hüznünü yaşadım şu an. :)
  • Bloguna bakacağım mutlaka. ;)
  • http://kendimcesinema.blogspot.com/

Bir hevesle açtım.Zamanla daha fazla yazı ekleyeceğim.Kitap olsun,film olsun incelemeler gelecek.Teşvikin için teşekkür ederim.
  • Mutlaka beklerim. :))
  • Başarılı bir çalışma olmuş, tebrik ederim.
    Blog açıp kişisel düşüncelerinizi paylaşmak yorum yeteneğinizin gelişmesine, edebi yönünüzün güçlenmesine ve bunun yanında da akıcı ve sade bir kullanmanıza vesile olur. Benimde tarih, olaylar ve kişiler hakkında blog düşüncem var, bakalım hayata geçirebilecekmiyim.
  • Çok teşekkür ederim. Zamanla daha da gelişecektir umarım. Siz de mutlaka başlamalısınız bence. Çünkü adım adım da olsa bir şekilde devam ediliyor başlandığı takdirde. :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.