Şimdi Ara

Bir kitap yazsaydınız??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir kitap yazsaydınız ne hakkında nasıl bir kitap yazardınız? Ayrıntıyla yazarsanız sevinirim...

• Kitap değil de manga yazmak istiyorum. Aklımda sporla ilgili bir kaç şey var. Çizimleri nasıl halledebilirim diye düşünüyorum sadece. bakalım hayırlısı.
  • Polisiye-Macera türü okumayı sevdiğimden dolayı bu türde yazmak isterdim.Nasıl yazardım bilemiyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ütopik bir roman.
  • Vahşi doğada hayatta kalmaya çalışan yalnız bir adamın maceralarını konu alan bir kitap yazardım.
  • KORKU GERILIM bu konuda zaten hikayeler yazıyorum fakat hiç roman yazmadım güzel oluyor stephen king tarzını severim tek sorun bir roman yazarken çok uzun bir süre ve dikkat gerekli hikayelerde bile bazen tekrar eden kelime ve anlatımlar olabiliyor..o yüzden roman zor ama hikaye daha kolay ve eğlenceli bir durum

• Konu açılmışı daha önceden. Cevabı genişleterek söyleyeyim: Carter Dickson gibi kapalı oda cinayeti ve/veya Grange gibi aşırı kavramsal bir polisiye-macera ve/veya M. Chattam tarzında adli tıpa-otopsiye geniş yer veren bir polisiye.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BİR KİTAP ARIYORUM
    2 yıl önce açıldı
    En son hangi kitabı okudunuz?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fantastik
  • postmodern bir arayış romanı yazardım.içinde farklı edebi türlerden kesitler olan dil olarak farklı.hatta yer yer anlaşılması zorlaşan.baş karakterin kitap boyunca arayışta olduğu yazdığım zamanın kültürel ve sosyolojik durumunu yansıtan.döneminin sorunları dilegetiren ama çözüm üretmeyen.içinde felsefe de bulunduran bir roman.
  • Polisiye - Macera
  • Korku-Gerilim veya fantastik

• Yakın zaman içersinde girişeceğim mevzu.

Aklımda 4 adet fikir var.
    ilki hikayelerden oluşan bir kitap, muhtemelen 100-150 sf lik bir kitap olacak.

içinde üzerinden geçmem gereken 10 öykü ve aklımda tasarısı olan ancak yazma fırsatı yaratamadığım 15 konulu hikaye var.

toplamda 25-30 hikayelik bir kitap olacak.

2. kitap düşüncem deneme üzerine oalcak.
    yine 10-15 konu üzerinde denemelerim olacak, bir kaç konuda sağlam çakmayı planladığım usta/büyük yazarlar var.
    siyasi ağırlıklı konular olacaktır içinde.

3. kitap planım ise hala okuma/araştırma evresinde bulunduğum türk siyasi hayatı/tarihi konusundadır.
    kurtuluş savaşı ve cumhuriyet tarihini ele almayı planlıyorum kronolojik bri sıralama ile romanvari birşey olabilir.

4. planım ise çok net, yazıma açık. aklımda planı oluşmuş bir kitap.
    fazlaca yazılmamış bir dönemi yazmayı planlıyorum.
    kitabın adı dahi aklımda hazır.
    annemin belli hatıraları ile örgülü bir kıbrıs barış harekatı romanı.
    ancak kitap daha evvelden başlayacak.
    dayım savaş gazisi onunda hatıralarını geçmişte annemle yazıştıkları mektupları serpiştirerek bir kurgu oluşturacağım.

bunların hepsini ne zaman yapacağımı bilmiyorum, şöyle 1 ay gibi bir süre gerekli bana yazmak için.
    işten izin almam zor.
    o yüzden ilk olarak öyküleri elden geçirip bir yayınevi ile görüşmem gerekecek.

işte esas konu bu. zira bilgim yok.

bakalım.
    bu arada ne döktüm içimi be:)

• Kısa hikaye ve roman yazıyorum. ( Roman derken roman denemesi yani ) Farklı konulara ve temalara yönelmeye çalışsamda hep apokaliptik hikayeler çıkıyor ortaya.
  • her başarısız yazar gibi tesadüfler üzerine yazardım.
  • Polisiye - Macera
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.