Şimdi Ara

Bir Kız Konusu Daha...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zendar -- 9 Eylül 2012; 15:48:09 >

• Kardesim seviyosun belli.seviyosan birakma .cik karsisina de seni cok seviyorum sende beni seviyodan her zorlugun ustunde geliriz.korkmayin zorluk cekeceksiniz tamam da ins karsiliginida alirsiniz
  • Şu bölüme aşk konusu açma liseli... Bi bitmediniz!
  • Hocam kız ne istediğini bilmiyor gibi. Bi noktayı kaçırmayın siz kendinizi geri çektikçe o üstünüze geliyor. Kaçarsan kovalanırsın yani üstüne çok düşme olursa zaten olur olmayacaksa da olmaz. Sen kendini biraz geri planda tut.
  • @thepunisher38
    Hocam çok seviyorum,gerçekten ve her türlü zorluğun üstesinden gelmeye hazırım.Ben ona zaten bu tarz şeylerin bize engel olmaması gerektiğini söyledim.Ama o Nuh diyor peygamber demiyor.Asıl sorun bence duygularından emin olmaması,bu yüzden sürekli bir bahane bulma çabası içerisinde diye düşünüyorum.
    @bediboy
    Hocam haklısın,en iyisi bu olsa gerek.Ama şöyle bir durum var;ne zaman böyle yapsam çok sinirleniyor,kavga çıkarmaya yer arıyor.Gerçekten ne istediğini bilmiyor galiba...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zendar

@thepunisher38
    Hocam çok seviyorum,gerçekten ve her türlü zorluğun üstesinden gelmeye hazırım.Ben ona zaten bu tarz şeylerin bize engel olmaması gerektiğini söyledim.Ama o Nuh diyor peygamber demiyor.Asıl sorun bence duygularından emin olmaması,bu yüzden sürekli bir bahane bulma çabası içerisinde diye düşünüyorum.
    @bediboy
    Hocam haklısın,en iyisi bu olsa gerek.Ama şöyle bir durum var;ne zaman böyle yapsam çok sinirleniyor,kavga çıkarmaya yer arıyor.Gerçekten ne istediğini bilmiyor galiba...

O yaştaki bir bayandan olgunluk beklemek zaten saçma olur. Sen hayatını yaşa elbet su akar yolunu bulur. Ben hiç çevremde sevdiği kadar sevilen bir erkek görmedim flört döneminde. O yüzden takmaya değmez.

• Özetle ; kız kendini ağırdan satıyor , ben kolay lokma değilim , takılacak , gezip tozulacak bir tip değilim diyor . Son olmanı istiyor.
  • şunu anladım yazdıklarından kıza yüz vermediğin zaman kudurmuş ve kendine cekmişsin onu. yani elde edilmesi bence kolay bi kız tavır koyarsın bi iyi bi kötü davranırsın zaten uzaktasınız kız patlar en sonunda açılır sana. ama sen üstüne düşünce görüldüğü gibi hep geri cevirmiş seni. erkekliğin tüm gerekliliklerini yerine getirmişsin bundan fazlasını yapamassın zaten. sadece biraz capkın olman lazım bakışlarınla bile dövsen onu oraya gittiğinde yeter :). evine döndüğünde senin için normal arkadaşmış gibi davran ama sakın yapay olma kendin gibi ol ama biraz mesafe koymayı dene. ve son notta yazdıgını sakın söyleme ona olacagı varsada olmaz. bu kızı elde etmek istiyosan kendini agırdan satacaksın bu kuduracak sürekli benimle ilgilen benimle ilgilen dicek hatta kıskançmış dedin bikac kere dışarı eğlenmeye cıktıgında resimlerle birlikte yer bildirimi yaparsan catlayacagına eminim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.