Şimdi Ara

BİR KIZ SİZLE UĞRAŞIYORSA (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
1
Favori
9.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sana ters cevap verdiği anda "ben seni yinede çok seviyorum" de, o anki şaşırmasının vediği duraksamadan faydalanıp yavaşça uzaklaş. Ama giderken moonwalk yaparak gitmeye çalış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

quote:

Orijinalden alıntı: dexter27

quote:

quote:

quote:

yaşı bilmiyorum ama küçükse sana ilgi çekmek için bu yola başvuruyor olabilir. Değilse canı sıkılmış ve biraz insanlara nasıl davranacağını bilmeyen bir tip. amacı ise kendine eğlence yaratmak olur bu durumda

yaşıtımız aynıydı eskiden baya konuşuyordu benle gereksiz soru soruyordu dershaneden çıkarken bana nereye filan diyordu şaşırıyordum ama belli bir süreden sonra benle konuşmamaya başladı sınıf yükselmişti tenefüste bana beni özlüyormusun dedi sınıf çıktıkdan sonra yavaş yavaş gereksiz sorular sormaya başladı ondan sonradan aramız açıldı

yaşı senin de bilmiyorum ancak bana pek bir sevgi tarzı gözükmedi. Bence biraz bundan bahset ona

yani bana eskiden dediğim gibi ilgiliydi şimdi ilgisiz gibi gözüküp açıklarımı bulmaya çalışıyor eskiden soruyu yapamazdım sende ışık var tekrar dene diyordu şimdi ise bana resmen cephe alan bir sana gıcığım diyor bana ama gülerek çözemedim yha

hakikaten yanlış anlama ama yaş kaç?

yaş 17

• quote:

Orijinalden alıntı: KayhanKaan

Kız sana aşık hocam.
    Yaşım 42 tecrübelide sayılırım bu konularda.

hafta sonu bir konuşçam kızla nasıl konuşmalıyım kız hoş bir kız ama beni biraz kendinden soğuttu
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yaşı bilmiyorum ama küçükse sana ilgi çekmek için bu yola başvuruyor olabilir. Değilse canı sıkılmış ve biraz insanlara nasıl davranacağını bilmeyen bir tip. amacı ise kendine eğlence yaratmak olur bu durumda

yaşıtımız aynıydı eskiden baya konuşuyordu benle gereksiz soru soruyordu dershaneden çıkarken bana nereye filan diyordu şaşırıyordum ama belli bir süreden sonra benle konuşmamaya başladı sınıf yükselmişti tenefüste bana beni özlüyormusun dedi sınıf çıktıkdan sonra yavaş yavaş gereksiz sorular sormaya başladı ondan sonradan aramız açıldı

yaşı senin de bilmiyorum ancak bana pek bir sevgi tarzı gözükmedi. Bence biraz bundan bahset ona

yani bana eskiden dediğim gibi ilgiliydi şimdi ilgisiz gibi gözüküp açıklarımı bulmaya çalışıyor eskiden soruyu yapamazdım sende ışık var tekrar dene diyordu şimdi ise bana resmen cephe alan bir sana gıcığım diyor bana ama gülerek çözemedim yha

hakikaten yanlış anlama ama yaş kaç?

yaş 17

Bu kadar kişi yanılıyor olamaz herhalde o zaman, git konuş bence ama konuşmadan önce biraz ona düzgün davranması için hal sağla

• quote:

Orijinalden alıntı: sanalkorsan88

Yapilan arastirmalara gore insanlarin %67`si bir insana olan ilgisini onu gicik ederek gosteriyormus bilmem anlatabildim mi?Yine de senin sorunun ne sorusunu sormanda faydavar

bak yine umutlandım
  • sakın konuşma la rezil olursun lafı koy gitsin. bi çay koy falan de, sav başından.
  • S.a kardeş bi kız senin gibi biriyle ilgileniyorsa o kızdan hayır gelmez hadi eyvallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kız sana aşık ama biraz gevşek tip gibi, onu etkılemen lazım sende durgun bi tipsin herhalde sana garip geliyor hareketleri,bence anlaşamassınızsiz en iyisi pas verme, bi süre sonra gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: revenquel

kız sana aşık ama biraz gevşek tip gibi, onu etkılemen lazım sende durgun bi tipsin herhalde sana garip geliyor hareketleri,bence anlaşamassınızsiz en iyisi pas verme, bi süre sonra gider

nasıl etkilemeliyim durgun değilim ıyım yani konuşkanımdırda son günlerde bana yaptıkları sinirimi bozdu ama yinede bana sempatik geliyor bir konuşacam hafta sonu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgüven=0

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Özgüven=0

Kızı takma. Kız zaten kendi kendine ayar olur onu iplemediğini gösterirsen. Karşısına çıkıp seni dinlemiyorum artık falan dedi. Yüzüne bile bakma, bi' şey sorduğunda cevap verme.

hocam kız tatlı bir kız aslında eskiden böyle takılmıyordu amacı ne sizce aşıkmı gıcıkmı????? ben bu iki sonucu çıkardım

Eğer bu olay çok samimilikten sonra geliştiyse, seninle sevgili olamadığı için böyle olmuş olabilir. Hem aşıksa niye böyle yapsın. Sen dediğimi yap.

Asosyale bak hele

• Vay anasını herif tek cümlede neler anlattı be.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilm-i yorum

Vay anasını herif tek cümlede neler anlattı be.

Cümleyi de bitirmemiş gördüğün gibi.
  • Bir kızın, senden hoşlanabileceği bir tipe sahipsen sen böyle neyin derdindesin anlamadım?
    Bulaşma bu kıza. Sana göre değil. Muhatap da olma.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.