Şimdi Ara

Bir kıza açılırken kullandığınız ilk cümle nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
5.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bi kıza açılmak bizler için ölüm gibidir çok zordur siz bi kıza açılırken ilk cümle olarak ne sölyosunuz

• "bize birşeyler içmeye gidelimmi bebeğim"
  • "Rujun çileklimi çileğin tadını çok severim de"
  • Ben yanima almayi unutmusum sende var mi sakata gelmeyek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

"bize birşeyler içmeye gidelimmi bebeğim"

Sen öle dersen tokadı yersin :D
  • Müsadenle açılıyorum
  • Bikaç sefer denedim kızları tanımıyorum tabi.Olay şöyle oldu 'kıza seslendim biraz vaktin varsa konuşabilirmiyiz dedim, şey ben seninle tanışmak istiyorum diye başladım.Bundan sonra böyle bir şey tabiki yapmam.Çok saçma olduğunu sonralardan farkettim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • "adını feriha koyak mı?''
  • Aslında ben yoğum
  • Vermeyeceksen baştan söyle boşuna uğraşmıyım diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: whtswrongstupid

Ben yanima almayi unutmusum sende var mi sakata gelmeyek

Konu silinsin?
  • melaba
  • Allahın emri peygamberin kavli ile ...........
  • haci havaru
  • bu kadar yazdığıma pişman oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::Ashes:: -- 26 Mart 2012; 0:32:07 >
  • ilk cümle degilde ilk kelime genellikle ''şey'' oluyor :D Geçen sene başıma kötü bir olay gelmişti öyle her tanımadıgın kızlada tanışmayacaksın onu öğrendim :D Otobüste bir kızla uzun uzun bakıştık en sonunda bi baktım kız kalkıyor. Benim evimede 4 durak falan var. İndim bende arkasından. Yanımdada arkadaşı sürükledim. Kızın yanında 3 tane, kapalı,bıyıklı,kilolu ve kısa boylu çok itici tiplerden vardı. Tanışmak istedigim kızın başı açıktı diğerlerine göre uzundu. Dedim, ''Şey bakarmısın tanımak istiyorumda seninle mümkünmü acaba ? '' diyerek gülümsedim. Oda gülümsedi ''Tabii tanışalım.'' dedi. Sonra yanındaki yerden bitme şeytanlardan birtanesi çıktı. ''Tanışamazsınız canım git işine yürü git istemiyor seninle tanışmak!'' Dedi. ''Ne olurki tanışmaktan sadece ismini ögrenicem'' falan filan derken. Bu 3 şeytan gibi kız, tanışmak istedigim kızıda kolundan sürükleyerek hızlıca yürüdüler. Kız, ''Ya tanışsaydık iyi çocuk'' falan dedi ama şeytanlar sürükledi onu :) Uzun uzun yazdımda niye yazdım şimdi bu deneyimimden edindigim tecrübeye dayanarak söylüyorum; KIZLA BAŞ BAŞA KONUŞ !!

• Şimdi yalarmısın sabaha mı bırakırsın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aceman45

melaba

Yanlış anlamada melaba cümlemi :)
  • Iıııı şey meraba yani na nasılsın

Direk naber diye girebilirsiniz fakat böyle yapınca çok sevimli oluyor kızların hoşuna gidiyor deneyin görün :)
  • astalavista bebek dersin ya da açılmadan önce bi boy ver bakayım ona göre sana açılcam dersin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.