Şimdi Ara

Bir kıza nasıl çıkma teklifi edilir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
5.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Okumadim okumayin okutmayin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bericdondarrion

sizin için kendimi feda ettim ve okudum, bütün bu saçmalıkları okumayın, 11. paragrafın başında ne demek istediğini anlatmış:

"Özet olarak teklif yok. "

farklı bir bakış açısı yorum için teşekkürler :D ama ağlarım bak saçmalık falan ayıp olmuyor mu ben bu konulardan muzdarip erkekleri topluma kazandırmaya çalışıyorum sonuçta :d
  • quote:

Orijinalden alıntı: 11 52 7

Cikma ne la

Valla bende aynısını söyledim inanmıyosan aha dayıya sor . ya zaten çıkma teklifi nasıl ederim diye sormuyorum çıkma teklifi etmeyin diyorum. okusanız anlayacaksınız da :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefa1451

İhtiyaç fazlası kelimeler ama okumazsam rahat uyuyamıcağım için ne görsem okuduğum için okudum ama bunun birine yardımcı olabileceğini sanmıyorum ben

Zaten bunu okuyup karı kız ustası olursunuz diye bir iddiada bulunmadım fikir oluşması açısından yazdım bunu. Kendi blogumda çok soran oluyor hala bu devirde çıkma teklifi kaldığını sananlar var. onlar için yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dAffilee

Yas kac olum ne cikma teklifi? İki tarafta belli ediyosa ve 3 5 dogaclama ile kendinden hallolur zaten.

Ayrica o basligi kimse okumaz kanki :/ okuyup cevap verenden de hayir gelmez, agir issizdir.

20 olacağım az kaldı. Ya okusan zaten anlayacaktın çıkma teklifi etmeyin dediğimi. okumadan niye yargılıyosunuz lan :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: DineİnValhalla

Kardeşim götür bi mekana önce iki kahve felan söyle herşeyi rütin halinde ilerlet kız farklı bişe hissetmesin anlamasın yani mevzuyu hobisine göre bi hediye al mesela sevdiği dizi felan vardır muhakkak o dizinin bir aksesuarı olabilir.önce hediyeyi ver sonra mekandaki garsona felan söylersin bi şarkı patlatır senin isteğine göre sonrasında teklifini edersin.Bol şans İnşallah gönlünce olur

Ah bide okuyup yorum yapsanız :D :D cidden üşengeçmişsiniz şaka yapıyosunuz sanıyodum :D benim karı kız konusunda problemim yok eskiden vardı da şimdi yok yani tavsiye için yazdım bu yazıyı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByFataLTR

quote:

Orijinalden alıntı: Mantarın Başı

Okudum kısaca kendiniz olun böyle blog yazıları okumayın tuzağa düşmeyin diyor

Okur musun bilmem ama o kendin ol yeterle ilgili de bir yazı yayınlamıştım.http://www.alfaloji.com/kendin-ol-yeter-yanilgisi/

Hacım sen ne yapmışın ya bu el öpülür usta yanına çırak al takipçinim devam et

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 11 52 7

Cikma ne la

Valla bende aynısını söyledim inanmıyosan aha dayıya sor . ya zaten çıkma teklifi nasıl ederim diye sormuyorum çıkma teklifi etmeyin diyorum. okusanız anlayacaksınız da :D

Aynen hoslaniyorsan belirtecen oda senden hoslaniyorsa sevgili olursun bu kadar basit.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Okudum kısaca kendiniz olun böyle blog yazıları okumayın tuzağa düşmeyin diyor

Okur musun bilmem ama o kendin ol yeterle ilgili de bir yazı yayınlamıştım.http://www.alfaloji.com/kendin-ol-yeter-yanilgisi/

Hacım sen ne yapmışın ya bu el öpülür usta yanına çırak al takipçinim devam et

ironi yapmışta olsan sevdim seni eyvallah :D

• ByFataLTR B kullanıcısına yanıt
    standart dh başlıkları kanka :D Bir kıza nasıl çıkma teklifi edilir? diye başlık atmışsın, içine malazgirt meydan muharebesinin savaş planları kadar uzun yazmışsın
    direkt kestirmeden cevap vereyim dedim shklfsd

ama aynen, çıkma teklifi falan hikaye ortaokul, ilkokulda kaldı onlar

-benimle çıkar mısın? (kıza doğru el uzatılır)
    +evet! (kız evet dediğin için kendi elini, çocuğun eline uzatır)

dışarda buluşmalar %100 ölüm sessizliği, telefondan/msnden yaşanan aşklar vs. iyiydi be
  • Bir arkadaşın sorusundan sonrasını okumadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuwaTr

Bir arkadaşın sorusundan sonrasını okumadım

çok fazla okumuşsun kanka yeter o kadar :D
  • yarısına kadar şurayı okudum

"pastanın içine bir yüzük koydurtuyorsunuz"

ya yutarsa?

tamam ileriyi okudum :D güzel yazmışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZewZack

yarısına kadar şurayı okudum

"pastanın içine bir yüzük koydurtuyorsunuz"

ya yutarsa?

tamam ileriyi okudum :D güzel yazmışsın

bende daha ne cevherler var da işte değer kıymet bilene ayol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByFataLTR -- 2 Şubat 2018; 23:50:11 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.