Şimdi Ara

Bir kıza nasıl yaklaşılır? (Güçlerimizi birleştirelim!) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
8.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

quote:

Orijinalden alıntı: Uniprof

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: acheron

quote:

Orijinalden alıntı: Satriykon

quote:

Orijinalden alıntı: ekollollo

quote:

Orijinalden alıntı: skyfor

Arkadaşlar merhaba ben yarı sosyal bir insanım okuldaki müzik grubu bana ait olduğundan tanınmışlığım var ama yarı sosyal olmamın nedeni tanımadığım insanlara çekingen davranmam hani bazıları vardır daha ilk günden canımlı cicimli konuşmaya başlarlar ben yapamam çok kızla çıkmışlığım var ama kızlara yaklaşma konusunda biraz sorunum var yani ilk adımı kızın atması gerekiyor ve bu her kızda gerçekleşmiyor arkadaşları görüyorum kızı direk facebook'tan ekleyip selam tanışalım mı gibisinden yazabiliyorlar ve olumlu sonuçlar veriyor ama ben bu durumu pek yapamıyorum bir deyimle kıza yavş.mak pek hoş gelmiyor acaba kız ters cevap verir mi diye düşünüyorum ama millet bunu okulun en güzel kızına bile yapınca sonuç veriyor sizce bir kıza yaklaşmanın en iyi yolu nasıldır?

Sanki beni anlatmışsın tek bir farkımız var ben okulun masa tenisi takımının sahibiyim

Hayır asıl beni anlattı tek bir farkmızı var bende okulun basket takımı kaptanıyım.

yok ya bu aynı ben tek bir farkımız var ben okulun sahibiyim

Maalesef hiçbiri değil.Beni anlatmış remen,tek farkımız ben ilçe milli eğitimin sahibiyim

Milli eğitim bakanlığı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FC Barcelona

kızlarda sizin gibi sıçıyor.
    sizin gibi nefes alıyor,onlarda insan iki gözü iki kulağı var.
    kendinize güvenin.özgüven eksikliğinden oluyor.. siz dürüst olun,kaybedecek neyiniz var.

Kız red ederse okuldaki karizmam var

Ysg okuldaki karizmaymış.Ulan bizde lise okuduk bu ayakları gayet iyi biliriz okulda pasiflerin kendileri avutmak için kendilerine söyledikleri yalandır bu.Bir kere lisede gerçek aşk yoktur herkes popüler olma adına okulda tanınan belli bir havalı gruptan olman yeterli kızlar için.O yüzden kimse red edildi diye karizmasına birşey olmaz en fazla biraz alay konusu olur arkadaş çevrende okadar ki sen tanınan birisiysen ve kızın başkasında gönlü yoksa mutlaka kabul eder.yok karizmam silinirmiş ayaklarına yatmayın o yüzden.Kızlarda o dönemlerde aynı erkeklr gibi duygulara sahip olduklarından hiç çekinmeden teklifinizi yapın zaten kaybedecek birşey yok o olmadı diğeri şansınızı denemekten çekinmeyin.

• Arkadaşlar bu işin çıkış yolu tecrübedir... Ben de eskiden öyleydim, çekingen, utangaç, cesaretsiz... Bir yerden başlayacaksınız.. Konuştukça konuştukça artık ne söylediğinizde ne oluyor, ne yaptığınızda nasıl tepki alıyorsunuz bunların hepsini gözlemleyeceksiniz ve bir süre sonra artık ne zaman ne yapmanız gerektiğini, oturmasını kalkmasını bakmasını hepsini öğrenmiş olacaksınız.. O zaman işte kendinize güveninizi kazanacaksınız. Heyecanınız azalacak, çünkü geçmişte benzeri anlara çok tanıklık ettiğiniz için tepkilerin neler olabileceğini bileceksiniz.. O yüzden aptallıkta yapsanız şapşallıkta yapsanız, millet size gülse de dalga geçse de başlayın... Bir yerden başlayın...
  • soldan 24 derecelik açıyla yaklaşmak doğrusudur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S. YıLDıZ

Arkadaşlar bu işin çıkış yolu tecrübedir... Ben de eskiden öyleydim, çekingen, utangaç, cesaretsiz... Bir yerden başlayacaksınız.. Konuştukça konuştukça artık ne söylediğinizde ne oluyor, ne yaptığınızda nasıl tepki alıyorsunuz bunların hepsini gözlemleyeceksiniz ve bir süre sonra artık ne zaman ne yapmanız gerektiğini, oturmasını kalkmasını bakmasını hepsini öğrenmiş olacaksınız.. O zaman işte kendinize güveninizi kazanacaksınız. Heyecanınız azalacak, çünkü geçmişte benzeri anlara çok tanıklık ettiğiniz için tepkilerin neler olabileceğini bileceksiniz.. O yüzden aptallıkta yapsanız şapşallıkta yapsanız, millet size gülse de dalga geçse de başlayın... Bir yerden başlayın...

Nerden başlayalım peki

• quote:

Orijinalden alıntı: darkprinc3

quote:

Evet arkadaşlar çoğu kişi benim durumumda fakat bu hani ilk günden hemen tanışalım mı yazan arkadaşlara soruyorum nasıl yapıyorsun falan, ne yav.ak adamsın diye dalgada geçiyoruz ama adam kızları götürüyor yani kimseyi taktığı yok tek dediği yüzsüz olacaksın korkmadan çekinmeden kıza asılacaksın diyor benim düşüncem bir kıza ilk siz yazdığınızda onun gözünde değeriniz düşer bunu ona söylüyorum önce sen yazacaksın sonra ara vereceksin kız "ne oldu, niye benimle konuşmuyorsun artık" diye soracak ve sonra tekrar başlayacaksın diyor Sosyal arkadaşlarımızdan yardım bekliyoruz

haklısın :)

• quote:

Orijinalden alıntı: zymry

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: acheron

quote:

Orijinalden alıntı: Satriykon

quote:

quote:

Arkadaşlar merhaba ben yarı sosyal bir insanım okuldaki müzik grubu bana ait olduğundan tanınmışlığım var ama yarı sosyal olmamın nedeni tanımadığım insanlara çekingen davranmam hani bazıları vardır daha ilk günden canımlı cicimli konuşmaya başlarlar ben yapamam çok kızla çıkmışlığım var ama kızlara yaklaşma konusunda biraz sorunum var yani ilk adımı kızın atması gerekiyor ve bu her kızda gerçekleşmiyor arkadaşları görüyorum kızı direk facebook'tan ekleyip selam tanışalım mı gibisinden yazabiliyorlar ve olumlu sonuçlar veriyor ama ben bu durumu pek yapamıyorum bir deyimle kıza yavş.mak pek hoş gelmiyor acaba kız ters cevap verir mi diye düşünüyorum ama millet bunu okulun en güzel kızına bile yapınca sonuç veriyor sizce bir kıza yaklaşmanın en iyi yolu nasıldır?

Sanki beni anlatmışsın tek bir farkımız var ben okulun masa tenisi takımının sahibiyim

Hayır asıl beni anlattı tek bir farkmızı var bende okulun basket takımı kaptanıyım.

yok ya bu aynı ben tek bir farkımız var ben okulun sahibiyim

Maalesef hiçbiri değil.Beni anlatmış remen,tek farkımız ben ilçe milli eğitimin sahibiyim

Hayır asıl beni anlattı tek bir farkmızı var bende okulun altın anahtarı var.

Siz dalgaya alıyorsunuz ama ciddi aynı beni anlatmış gerçektende tek fark ben masa tenisi takımının kaptanıyım. Birde okulun anahtarı bende var

• tanımadığım insanlara işim düşerse herhangi bir konu için irtibat kuracaksam çok kibar ve rahat konuşurum, tanışma amaçlı hiç kimse ile irtibat kurmam kuramam kurmak istemem kurmak istesemde beceremem. Arkadaş ortamında tanışırsamda eğer alıcı göz ile bakmadıysam mükemmel muhabbet ederim, ama işin içine azıcık karşı cins ilgisi girince mala bağlarım ne yapacağımı bilemem, durum biraz garip

sosyalimdir , ama irtibat kurmada kısmen sorunum var kimi zaman konuştuğum ortamda bildiğim konu ile insanları kendime hayran bırakırken kimi zaman salak pozisyonuna düşerim şaşırrım terlerim ne yapacağımı bilemem
  • Ben geldim beyler dağılın. Bi bayan olarak konuşuyorum. facebooktan eğer sana evet derse uzun sürmez öylesine takılıyodur. yaklaşıp konuşamıyosan bi yolla böyle güzel sözler falan yaz kağıtla yolla bi süre falan öyle etkile. Konuşabiliyosan git karşısına masumca merhaba de gerisi size kalmış. Nette tanışma faslını kesinlikle tavsiye etmiyorum romantik mektuplar facebooktan daha etkleyicidir unutmayın. odun olmayın çiçek miçek de alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Giriv-i mevt
    Ben geldim beyler dağılın. Bi bayan olarak konuşuyorum. facebooktan eğer sana evet derse uzun sürmez öylesine takılıyodur. yaklaşıp konuşamıyosan bi yolla böyle güzel sözler falan yaz kağıtla yolla bi süre falan öyle etkile. Konuşabiliyosan git karşısına masumca merhaba de gerisi size kalmış. Nette tanışma faslını kesinlikle tavsiye etmiyorum romantik mektuplar facebooktan daha etkleyicidir unutmayın. odun olmayın çiçek miçek de alın

Hedef bulundu tamam.
  • quote:

Ben geldim beyler dağılın. Bi bayan olarak konuşuyorum. facebooktan eğer sana evet derse uzun sürmez öylesine takılıyodur. yaklaşıp konuşamıyosan bi yolla böyle güzel sözler falan yaz kağıtla yolla bi süre falan öyle etkile. Konuşabiliyosan git karşısına masumca merhaba de gerisi size kalmış. Nette tanışma faslını kesinlikle tavsiye etmiyorum romantik mektuplar facebooktan daha etkleyicidir unutmayın. odun olmayın çiçek miçek de alın

Bende öyle yapıyorum mesela 2 senede 2 kıza direk gidip yüzüne söyledim ama salaklığım tanışmadan yapmamdı bu yüzden ikiside fiyasko oldu Romantik mektup falan ilkokulda yapıyorduk ama lisede garip olmaz mı?

• quote:

quote:

Bende öyle yapıyorum mesela 2 senede 2 kıza direk gidip yüzüne söyledim ama salaklığım tanışmadan yapmamdı bu yüzden ikiside fiyasko oldu Romantik mektup falan ilkokulda yapıyorduk ama lisede garip olmaz mı?

Hayır hiç olmaz. edebiyat her yerde her yaşta çok işe yarar emin olun ve zekice espriler kendinden emin bi duruş falan

• Mesajım bulunsun takipteyim
  • Eger çekingensen yakınlaşmanın en kolay yolu "2 girl 1 cup" ü izlemen ve onlardan senin benim gibi insan diye düşünmen..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PatlıcanMusakka -- 2 Mart 2011; 21:05:11 >
  • bu durum bende de var ama biraz farklı cok baba asosyalimdir. hep sıkıntı olan ilk tanısma faslı valla atıyorum sınıfa yeni geldim diyelim on anda tanısabildigim kadar tanıstım yoksa bir daha tanısamıyorum nedense anca gelicekler benimle konusacaklar ozaman oluryor

ısın kotu yanı bu durum hem kız hem erkek ıcın herhalde okadar konusmayı sevmedıgımdendir bide cok zor samimi olurum insanlarla

ha. konusmaya basladıgımdada kız olsun erkek olsun saglam dostluk kurarım ama tek basıma gıdıp tanısamam oyle biriyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quintana!

Eger çekingensen yakınlaşmanın en kolay yolu "2 girl 1 cup" ü izlemen ve onlardan senin benim gibi insan diye düşünmen..

ulan adamı karı kız dan soğutacaksınız... o nedir öyle ya arkadaşlarıma şaka olsun diye atmıştım kusan oldu aralarında :)
  • quote:

oldu bide babasından istemeye gidelim

• Evet arkadaşlar konu gözden kaybolmasın biraz daha tavsiye alalım
  • Bana tuhaf geldi o kadar kişiyle çıkmışsın ama çekingensin o tür gördüğüm insanlar gittikçe daha çok ilerliyorlar .

Sana tavsiyem Drake Bell'in bir dizisi vardı o da senin gibi bi gruptaydı ve dizide kızlara nasıl yaklaşılması gerektiğini nasıl beraber olması gerektiği anlatıyordu gerçi dizi komedi üzerine yazılmıştı ama kız konusa çok yer verilmişti yanlış hatırlamıyorsam 2. ve 3. sezon bölümlerinden bazıları izle kızlarla bir problemin kalmaz.(Drake & Josh dizinin adı)

Dalga falan geçmiyorum gerçekten izle o bölümleri gör nasıl yapacağını.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.