Şimdi Ara

BİR KIZA NASIL YAKLAŞILMASI GEREKİR ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
8
Favori
1.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bimin aystiisi

Dostum şimdiye kadar sevgililerim oldu kızlara yaklaşmaktan yana sorunum yok fakat şuan kendimden 1 yaş büyük kızdan hoşlanıyorum. Şimdiye kadar kendimden büyük kızla çıkmadım o yüzden kararsızım. Şimdiye kadarki sevgililerim ya küçük yada yaşıtımdı Sence neyapayım? Benim yaş 16 kızın 17?

Dipnot: yakın zamanda 17-18 olacak yaşlar

Aynı durumu ben de yaşamıştım kardeşim. Bir yerde garsonluk yapıyordum. Kız kasada çalışıyordu. Başlarda sorun olmadı ama arkadaş ortamını gördükten sonra uzaklaştım. Bilmiyorum hepsinin öylemi?? Tanımadan bilemezsin kii
  • ben de bir şey soracağım sana yakın zamanda hocam
  • Hepsini okudum bişey değişmedi aradığım o gazı bulamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum kızların neyi sevdiği umurumda değil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bazentiksindim

Ulan 4 kere terk edildim hepsi ayni kizdan. Adaletsiz dunya kizla birbirimizi sevdigimiz halde cikamiyoruz adalet bumu ha ?

İstersen bi konuşalım he ? belki çaresini buluruz..

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dente239

Nası esprili olcam ya

İğrenç espiriler falan yapmayacaksın dostum sadece etrafta gördüğün bir şey olabilir, sevdiğinden olabilir, hatta sevdiğinin sevdiği bir sanatçı olabilir. Komik taraflarına bak. Mesela orotoryo'da tanıştığım kız Ata Demirer'i çok seviyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patavatlı

Hepsini okudum bişey değişmedi aradığım o gazı bulamadım.

Sevmek en büyük gaz zaten, sevmiyorsan burda nara atsam ne fayda :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slow-Step

ben S.a diyerek olaya başlıyorum dinimize uyarak ama hiç olmuyor. nerede hata yapıyorum

Dini fazla yormamak lazım gönül işlerine, sonra hep zarardayız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cash Bank -- 7 Ağustos 2014; 22:16:27 >
  • Ulan telden müzik dinliyordum yazının sonuna geldim müzik klasorunun içinde TS kavga vardı Hadi hadi yavrum hadi burası warrocktr değil yürü çaldı

• mesajim bulunsun yeğen

• Arkadaş söylediklerinde haklı Ama yalan söylememeyi tercih edin bence. Çünkü yalan ortaya çıkarsa kızın gözünde aşırı derecede küçülürsünüz. Ve biraz da anlaşılmaz olmak iyidir ilgi çekersiniz
  • şu kızları kafaya ne kadar takıyorsunuz. hepsi birgün bırakır gider. güvenmiyorum karşı cinse , tüm güvenimi yitirdim .

siz dost bulun gerçek dost . onlar sizi bırakıp gitmez .
  • Size bir örnekte arkadaşımdan vereyim.

Bir gün bir cafede oturuyoruz. 4 kişi okey oynadık çay içiyoruz. 2 öte masada yaşça büyük 2 bayan var. Numara alma olayı çıktı. Yakışıklı bir kardeşim var adı Şafak. Garsondan kağıt kalem alıp bir de özellikle şu masanın siparişini ben alabilir miyim dedikten sonra. Önce siparişinizi sonra telefon numaranızı alabilir miyim dedi. Bayanlarda şaşkın bir gülümseme. Neden diye sordular. Bizim arkadaşın cevabı aynen şu '' Sipariş cafe için numara benim için. '' Bunun üzerine sarışın olan direk numarasını vermişti. Bizim ağzımızda açık kaldı öylece. Sonra gözümüzün önünde yırttı herif kağıdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

şu kızları kafaya ne kadar takıyorsunuz. hepsi birgün bırakır gider. güvenmiyorum karşı cinse , tüm güvenimi yitirdim .

siz dost bulun gerçek dost . onlar sizi bırakıp gitmez .

Helal kardeşim aynen öylee !
  • Fazlaca ürkektirler.Yavaşca, adımlarda önce topuk basılarak çıtırtı çıkarmamaya dikkat edilmeli.Daha önceden ortama yerleştirilmiş çekici yemlerle dikkatleri dağıtılabilir.En önemli husus daima arkadan yaklaşmaktır.
  • Türk kizlari için bu maddeler. Hepimiz yabanci kizlarin nasil olduğumu biliyoruz,bunlara da gerek olmadigini.

• Abi benim anladığım bir şey var ilişkiler hakkında.
    Kıza çok yüz vermeyeceksinizi sevdiğinizi fazla belli etmeyeceksin sonra havalanıyorlar felan. ( Kızların çoğu böyle heps değil tabi )
  • * Yabancı kızlar gibi kızlarımızda var bizim. Kendisini Amsterdam'da sanan. Ailecek geniş kızlarımız .

@U.S Hero

* Kıza öyle iyi davranacaksın ki ayrıldığınız da hep aklına geçirdiğiniz günler gelecek.

@pijamaliabi

Avucunun içini sevdiğiniz bir kızın sizi unutma şansı yoktur.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.