Şimdi Ara

Bir Kıza Ona Daha Yakın Olmak İstediğimi Nasıl Hissettirebilirim? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Adam hala ayar veriyor.Kıza ne demem gerek diye sormayı biliyosun ama burda millete paragraf paragraf geçiriyosun.Kendi işini kendin gör arkadaşlar da nefes tüketmesin.Yahu birbirini tetikleyen şeyler vardır.kızı tanıyomusun diyoruz muhabbet kur diyoruz.o gereklimi bu gereklimi o ne alaka bu ne alaka.En iyisi yarın git nikah tarihi al sonra kıza haber ver seneye de çocuğunuz olur.hayırlı işler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mobilephone

Adam hala ayar veriyor.Kıza ne demem gerek diye sormayı biliyosun ama burda millete paragraf paragraf geçiriyosun.Kendi işini kendin gör arkadaşlar da nefes tüketmesin.Yahu birbirini tetikleyen şeyler vardır.kızı tanıyomusun diyoruz muhabbet kur diyoruz.o gereklimi bu gereklimi o ne alaka bu ne alaka.En iyisi yarın git nikah tarihi al sonra kıza haber ver seneye de çocuğunuz olur.hayırlı işler

Millet de haketmesin o zaman. Bir soru sorduk, adamın burnundan getiriyorsunuz. Pardon da sen yorumları nerenle okudun acaba merak ediyorum. Kim nerede demiş "kızla muhabbet kur" diye? O gerekli mi diye ben kızla gerçek dünyadan görüşmeyi kastettim, kıçından element uydurma. Kendi işimi kendim göreceğim zaten böyle giderse, zaten DH'ye konu açıp soru soranda kabahat. Sizden gelecek hayır Allah'tan gelsin. Haydi eyvallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raptak -- 27 Şubat 2016; 7:05:14 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.