Şimdi Ara

Bir kızı çok seviyorum(dum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi anlatacağım olay gerçek, aklıma geleni yazacağım ve sizden yardım istiyorum bu konu hakkında.

Çok iyi hatırlıyorum, 2012 yazıydı. Bir gün arkadaşlarla basketbol oynamaya çıkmıştık. O sırada bir kız topluluğu ve başlarında bir abisi geldi. Maç yapmak istediler yaptık falan. İçlerinden bi kız beni beğenmiş bende o zamanlar boşum (hala boşumda) her neyse işte maçı yaptık bitti evlere dağıldık ertesi gün oldu falan. Sabah kalktım kahvaltı ettim biraz pc de takıldım o sırada bir kızın(malum kişi-basket oynadığımız değil onun arkadaşı ama bizle basket oynamayan) mesaj attığını gördüm. "Selam :)" yazmıştı. Kız çok ilgimi çekmişti yani çok güzel miydi diyim bana mı güzel gelmişti diyim bilemedim. Bende selam yazdım ve akşam üstü 5-6 gibi ben dışarı çıktım basket oynamaya tekrar. Sahaya indim baktım tribünde o kız. Altımda da arkadaşın bisikleti vardı o sırada. Kızı görünce heyecanlandım falan. Kız beni gördü sanıyorum o sırada bana doğru bakıyordu. Bende onu gördüm tabii. Böyle ufak bayır-çukur gibi bi yer vardı ordan artislik yapayım derken ağaca mı bir yere takıldım falan ağacın arkasına düştüm. Allah'tan arkasına düştüm yani kız görmedi sanırım(yani inşallah görmemiştir.). Orda bi düşündüm "ulan kıza rezil olduk" falan diye. Sonra nasıl çıksam ordan nasıl çıksam diye düşünürken bi şekilde çıktım. Sonra kız(malum olan), basket oynadığımız kız(aşık olan), 1 arkadaşı daha parkın orda salıncak gibi büyük gondol deriz biz o vardı işte Orda sallanıyorlardı. Bizde basket oynadık sonra çıktık ve o tarafta bir park vardı oraya oturduk. Sohbet, muhabbet falan ediyoruz. O ara arkadaşlardan biri zorno açmış izliyorlar falan, bende tabi kızı(malum kişiyi) kesiyorum. 1-2 Dakika sonra kız yanıma geldi ve selam dedi. Benim bi içim gitti. Yanımdakiler de zorno izliyor. Dedim acaba anladı mı falan hemen kapattılar sonra. Kız oturdu falan konuşuyoruz. Bende içim nasıl neşeli böyle alev alev değişik bi duygu içindeyim. Mutluyum yani onlayken. Kız birden desin mi geçen basketbol oynamışsınız arkadaşım seni beğenmiş diye. Dedim hay ben senin tekerine... Her neyse aradan biraz zaman geçti ben kızla(malum kisi) ilgilenmeye başladım. Evinden alıyordum, evine bırakıyordum vs... Çokta güzel gidiyordu ama o sıralar sevgilisi vardı(varmış). Kendi kendime düşündüm şimdi sevgilisi olan kıza yazılmaz ne yapmalıyım diye. Sonra dedim ki en iyisi zamana bırakmak. Zamana bıraktım falan. Bunlar temmuz ağuztos arası ayrıldılar. Bende o aylarda 1 hafta karasu'ya falan gittim geldim. Bu arada kızla konuşmaya devam ediyoruz tabi. Yalnız facede ki konuşmalara baktım (yaş 17 bu arada) çok malca ve ergence konuşmuşum. Her neyse bunlar ayrıldılar işte. Ben tam böyle cesaretimi toplayıp söyleyeceğim bir gün sahada otururken bana taşınabileceklerini söyledi. Yani memleketlerine gideceklermiş ama bir daha geri dönmeme ihtimalleri de varmış. Ben tekrar bi üzüldüm orda... Biraz daha konuştuk. Sonra ben kızı(malum kişi) evine bıraktım. Evin önünde elini tutup "gitmek yok bak bir yere" gibi bişey söyledim sonra ayrıldık orda. Ama var ya elini tuttum diye nasıl seviniyorum. Zıplaya hoplaya eve gittim. Açılamadım da zaten. Aradan 1 hafta falan geçti. Memlekete gittiler tatil için. Ulan bi gittiler 2 ay gelmediler. O arada aramız açıldı tabi. Hiç görüşemedik. Hergün yazmaya hani gurur falan derler ya gururdan değil de neden yazmadım bilmiyorum. Sonra döndü geri. Bana dedi ki "çarşamba günü beni otogardan alır mısın?" dedi. 10 Dakika sonra da twitter'e gelsene az dedi. Gittim. Mention atmış "çarşamba günü sözüm vardı sana biliyorum ama 1-2 kişiye daha sözüm var. Evi biliyorsun her zaman gelebilirsin." o anda dedim ki bu kız benimle oynuyor mu?
    Aradan zaman geçti biraz... Bir gün ben mi aradım o mu aradı neyse konuştuk yine 2012 kasım falandı. Bana matematik çalıştırır mısın diye sordu. Çalıştırırım tabi dedim. Tamam o zaman deyip kapattık, aradan çok değil 1-2 saat geçti face de takılıyorum bir baktım kızın(malum kişi) ilişkisi var. Benim birden gözlerim doldu. Hüngür hüngür ağlamaya başladım. Hayatımda ilk defa bir kız için ağladım. Evden çıktım dışarda ağladım saatlerce. Ona sordum gerçekten seviyor musun diye hep geçiştirdi. Şu anda da geçen 2-3 hafta içinde otobüste karşılaştık dersaneye giderken "merhaba" , "günaydın", "naber", vs... Otobüsten indikten sonra arkasına baktı bir kere (bana bakmış olabilir emin değilim) sonra o önden ben arkadan yürüdük.

Biliyorum bir çoğunuz okumayacak ama benimki de böyle bir hikaye işte. Bu saatten sonra kıza gidip seni seviyorum desem bişey olur mu? En azından içimde kalmasın istiyorum.

• Olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Icinde kalmasin it soyle cevabini bildiin hlde soyle ileride soylemedim diye kafani vurmaktansa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Damarsarkilar.com
    Sarkidamarkoljiletarar.com
    Bensevdimelleraldi.com

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeşilgözlük Y kullanıcısına yanıt
    Bende öyle düşünüyorum. Sonradan söyleseydim belki onunda içinde bişeyler vardır demek istemiyorum. En azından bana karşı ne hissettiğini öğrenip umut vaadetmemiş olurum.
  • Seviyorsan git konuş panpa
  • kızın babaanessiyle ilişkiye girdiğin ve grannyici olduğun bölümden sonrasını okumadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikopoll

kızın babaanessiyle ilişkiye girdiğin ve grannyici olduğun bölümden sonrasını okumadım

Komik mi lan? Ne dalga geçiyosun
  • Hala ona karşı birşeyler hissediyorlar konuş ve açıl bence. Kaybedecek birşey yok ama direk açılma ve fazla da uzatma. O ayarı iyi tuttur. Olmazsa da içinde kalmamış olur en azından.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.