< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bir kızı taciz eden dh üyesi. (3. sayfa)
-
-
Ss almayı akıl edemedim başta, troll sanmıştım. Adresi rastgele de olsa ip adresini verdim polislere, onlar bulacaktır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hukuk çalışmıyor başka birisini kanıtlarla gerekli yerlere eposta attım Whatsapp iletişime geçtim telefonla aradım boşa kürek çekiyon gelişmiş bir ülkede yaşadığını mı sanıyon git twitterda bu olayı anlat bir sürü feminazi tepki falan verdikten sonra iktidar korkar hemen senin için elinden geleni yapar adamı hapse tıkar haaa twitter falan bilmem uğraşmam diyorsan senin iş yaş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meola147of -- 20 Mayıs 2021; 15:20:35 > -
fosforcu olmana rağmen iyi bir şey yapmışsın helal.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trez -- 20 Mayıs 2021; 20:31:17 > -
admin arkadaşlar neden konuya el atmıyor ? ip bilgisi emniyetle paylaşılabilir, editlemeden önceki mesajları da kayıtlıdır.quote:
Orijinalden alıntı: lalalulayani
Trolleyebilecek kadar akıllı değil bu kişi. Bugün kaydolmuş ama benim düşüncem birisinin yan hesabı. Kendi hesabından paylaşmaya çekiniyor çünkü
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İp bilgisini ben ilettim emniyete. Editlemeden önce de çok önemli bir şey yazmıyordu. Zaten sadece ilk mesajını editlemiş, diğerlerini değiştirmek aklıma gelmemiş olsa gerek
konu linki var mı hocam? şahsı bi de biz dürtelim.quote:
İp bilgisini ben ilettim emniyete. Editlemeden önce de çok önemli bir şey yazmıyordu. Zaten sadece ilk mesajını editlemiş, diğerlerini değiştirmek aklıma gelmemiş olsa gerek
İlk mesajda var
hocam konu bulunamadi diyor, şahsın nick 'i neydi ?quote:
İlk mesajda var
edit= ekran görüntüsünde varmış, şahıs bu.
https://forum.donanimhaber.com/profil/3004380
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çekçi57 -- 20 Mayıs 2021; 22:34:30 >
yönlendirme linklerine tıklama
Hocam sağ olsun konu sahibi arkadaş benimde ip yi alarak trolledi ve kimseye güvenme diyede not düştü akıllandım artık.İnşallah şuan kameradan izlemiyodur beni.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L e g a c y -- 21 Mayıs 2021; 0:3:36 >
Bunun gibi tipler günlük hayatta yanımızdan geçiyor bide...
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
404: Sayfa Bulunamadı
böyle birşey yaptıysa bunu neden anlatma gereği duymuş?
neler yazmış bilmiyorum ama sizin gerçekten böyle birşey yaptığına nasıl emin oldunuz?
-
Tecavüzlerin yüzde 80'i kurbanların korkusundan dolayı şikayet edilmez.
Etrafınızda biraz sessiz içine kapanık bir kadın Tecavüz mağduru olabilir. Adliyede 10 vaka varsa gerçeği 80 vaka
Tecavüz sandığımızdan daha çok
Mesela bir vakıfta 45 erkek çocuğa tecavüz skandalı patladı 1 kereden bişey olmaz dendi. O çocuklardan 1 tanesi bakan çocuğu olsaydı böyle denmezdi elbet.
İşte üstünlerin hukuku bu sanırım.
Neyse maalesef çok sessiz çığlık var.
Allah bildiği gibi yapsın.
Bunu yapanın kızına karısına illa bu pislik oluyor. Etme bulma dünyası
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: çekçi57
admin arkadaşlar neden konuya el atmıyor ? ip bilgisi emniyetle paylaşılabilir, editlemeden önceki mesajları da kayıtlıdır.
Alıntıları GösterSavcılık talebi olmadan iletmek esasen suçtur. Eğer DH savcılık talebi olmadan ip iletiyorsa ciddi bir suç işlemiş olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknoCat -- 22 Mayıs 2021; 14:1:53 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
lan bu forumda kızlar ne arasın kaç senelik üyeyim bir tane dh forumda kız görmedim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X