Şimdi Ara

Bir kızı taciz eden dh üyesi. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
10.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Why Shy kullanıcısına yanıt
    Ss almayı akıl edemedim başta, troll sanmıştım. Adresi rastgele de olsa ip adresini verdim polislere, onlar bulacaktır

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hukuk çalışmıyor başka birisini kanıtlarla gerekli yerlere eposta attım Whatsapp iletişime geçtim telefonla aradım boşa kürek çekiyon gelişmiş bir ülkede yaşadığını mı sanıyon git twitterda bu olayı anlat bir sürü feminazi tepki falan verdikten sonra iktidar korkar hemen senin için elinden geleni yapar adamı hapse tıkar haaa twitter falan bilmem uğraşmam diyorsan senin iş yaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meola147of -- 20 Mayıs 2021; 15:20:35 >
  • fosforcu olmana rağmen iyi bir şey yapmışsın helal. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trez -- 20 Mayıs 2021; 20:31:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lalalulayani

Trolleyebilecek kadar akıllı değil bu kişi. Bugün kaydolmuş ama benim düşüncem birisinin yan hesabı. Kendi hesabından paylaşmaya çekiniyor çünkü
    admin arkadaşlar neden konuya el atmıyor ? ip bilgisi emniyetle paylaşılabilir, editlemeden önceki mesajları da kayıtlıdır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çekçi57 kullanıcısına yanıt
    İp bilgisini ben ilettim emniyete. Editlemeden önce de çok önemli bir şey yazmıyordu. Zaten sadece ilk mesajını editlemiş, diğerlerini değiştirmek aklıma gelmemiş olsa gerek

• quote:

İp bilgisini ben ilettim emniyete. Editlemeden önce de çok önemli bir şey yazmıyordu. Zaten sadece ilk mesajını editlemiş, diğerlerini değiştirmek aklıma gelmemiş olsa gerek
    konu linki var mı hocam? şahsı bi de biz dürtelim.

• çekçi57 kullanıcısına yanıt
    İlk mesajda var

• quote:

İlk mesajda var
    hocam konu bulunamadi diyor, şahsın nick 'i neydi ?

edit= ekran görüntüsünde varmış, şahıs bu.

https://forum.donanimhaber.com/profil/3004380

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çekçi57 -- 20 Mayıs 2021; 22:34:30 >
  • L e g a c y kullanıcısına yanıt
    yönlendirme linklerine tıklama

• StalkerReborn kullanıcısına yanıt
    Hocam sağ olsun konu sahibi arkadaş benimde ip yi alarak trolledi ve kimseye güvenme diyede not düştü akıllandım artık.İnşallah şuan kameradan izlemiyodur beni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L e g a c y -- 21 Mayıs 2021; 0:3:36 >
  • Bunun gibi tipler günlük hayatta yanımızdan geçiyor bide...

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 404: Sayfa Bulunamadı

böyle birşey yaptıysa bunu neden anlatma gereği duymuş?

neler yazmış bilmiyorum ama sizin gerçekten böyle birşey yaptığına nasıl emin oldunuz?

• Tecavüzlerin yüzde 80'i kurbanların korkusundan dolayı şikayet edilmez.

Etrafınızda biraz sessiz içine kapanık bir kadın Tecavüz mağduru olabilir. Adliyede 10 vaka varsa gerçeği 80 vaka

Tecavüz sandığımızdan daha çok

Mesela bir vakıfta 45 erkek çocuğa tecavüz skandalı patladı 1 kereden bişey olmaz dendi. O çocuklardan 1 tanesi bakan çocuğu olsaydı böyle denmezdi elbet.

İşte üstünlerin hukuku bu sanırım.

Neyse maalesef çok sessiz çığlık var.
    Allah bildiği gibi yapsın.

Bunu yapanın kızına karısına illa bu pislik oluyor. Etme bulma dünyası

• quote:

Orijinalden alıntı: çekçi57

admin arkadaşlar neden konuya el atmıyor ? ip bilgisi emniyetle paylaşılabilir, editlemeden önceki mesajları da kayıtlıdır.

Alıntıları Göster

Savcılık talebi olmadan iletmek esasen suçtur. Eğer DH savcılık talebi olmadan ip iletiyorsa ciddi bir suç işlemiş olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknoCat -- 22 Mayıs 2021; 14:1:53 >
  • lan bu forumda kızlar ne arasın kaç senelik üyeyim bir tane dh forumda kız görmedim

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.