Arkadaşlar bende konsol yok, 3 kırmızı korkusundan alamadım,
Merak ettiğim konu şu. Zamanında amigada oyun oynarken adaptörü ısınırdı canavarın ve evin büyüğü "hadi olum bak ısındı bozulacak" diye kandırıp çocuğa kapattırırdı cihazı :) Oyunlar daha bi kıymetli olurdu haliyle.
Sorum şu:
Cihaz 3 kırmızı verecek korkusuyla oyun oynamak Oyuna farklı bir heyecan katıyor mu, katıyorsa nasıl bir duygu
Not: Soruda art niyet aranmasın üstteki örnekle ilintili düşünürseniz gayet masum olduğu ortada
Madem öleceksin niye yaşıyorsun gibi bi soru olmuş bu. Öleceksinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
alır almaz 3k veren daha duymadım... ilk hevesini alıyorsun zaten... ve bu fazlasıyla verdiğin paraya değiyor... sonra 3k verirse kısmet... ama %100 verecek diye bişey yok zaten
Konsolum ilk xboxlardan 2005 yapımı... Aldıgım gün 3 kırmızı ışık hatası aldım, aldıgım yere götürüp tamir ettirdim, 1.5 senedir çok kullanmama rağmen tık demedi çok şükür.
Bazı arkadaşlar 1 hafta bile kullanamadan 3k vermişti forumda.:S
arkadaslar bazı makınelerın alır almaz 3k verme nedenı bence bozulanı alıp yenısını verırken bozulanıda tamır edıp sıfır dıye mıllete kakalıyorlar..