Şimdi Ara

Bir maruzatim var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sıkıldım bu forumun kişilksiz moderatöründen ve olayin iç yüzünü bile merak etmeden sırf bu kişiliksiz şahsiyetin söylemleri ile beni banlayan umursuz admininden.

Konu forumun güzide elemanlarinin yaptigi bir AMD X2 5600+ O.C denemesinden kaynaklanmaktadir.

İşlemci Vapo ile 3580 civarı bir hiza cikmis 23 küsür saniye SPi 1M almıştır.

Bende bunun üzerine :

"İşlemciniz takoz çıkmış galiba, Cünki su sogutma ile 3700-3800 vapo ile isede 4100 mhz yapanlar var XS de"

seklinde bir cevap yazdim

Bir zaman sonra konuya döndügümde mesajimin silinmiş olduğunu gördüm. Tabii biraz sinirlenerek

"Mesajimda silinmeyi gerektirecek ne vardi? İyice cocuk oyuncagina cevirdiler bu moderatörlük işin"

Şeklinde bir Tepki verdim

Not: Sikayet diye bir bölüm bulamadigim icin buraya acmak zorunda kaldim. Taşınması gereken yer varsa taşıyın ama silmeyin lütfen.

O sirada bir arkadaşın işlemcisi hakkında da "Ezik" tabirini kullandım. Bu ezik lafı arkadaşa degil işlemciye denmiştir.

Neyse bunlardan sonra silen kahraman cıktı piyasaya. İlk mesajimi geri getirip sonraki itiraz mesajimi silmiş ve cevaben söyle bir seyler yazmış.

"İnsanlara "takoz", "ezik" gibi onur kırıcı söylemlerde bulunamazsiniz. Aksi takdirde uyari alir. gerekirse de ceza alirsiniz. Ben hic kimseyi uyarmadan cezalndirmadim. yapmamda.

Ayrica iddia ettiginiz mhz degerleri ben hemen aradim ama hic bir yerde bulamadim. Buraya gelip asilsiz iddialarda bulunarak sonrada buna eleştiri yaptım diyemezsiniz. Kaldıkı eleştridim dediğiniz kişilere bakin"

Bu mesaj üzerine iyice cileden cikan ben hemen bahsettigim degerlerin linklerini verdim.

4222mhz Ln2, 4114mhz Vapo, 3825Mhz Su, 3749Mhz su, 3812mhz Hava, 3504Mhz hava. Tüm bu degerlerin linklerini koydum. Tabii arkasindan da hakli olarak zehir zemberek aciklamalarda bulundum.

açıklamam aşşağı yukarı şöyle

"Gördügün gibi iddia ettigim degerleri yukarıda sana kanitladin. Bunlara bakarak evet bence bu işlemci takoz çıkmıştır. Ama sen belki anlayamazsin diye açık açık yazayim. Takoz diye işlemciye diyorum testi yapan arkadaşlara degil, tıpkı "ezik" diye arkadaşa değilde işlemcisine dedigim gibi.

Hem bu testi yapanlar neden eleştirilemez oluyormuş. Ben belki onlardan daha bilgiliyim belki yanlış bir şey yaptıklarını düşünüyorum. Olamaz mi? Niye eleştirilemiyormuş bu adamlar?

Herneyse sizden bir özür bekliyorum. Gerci özür dileyeceginiz sanmıyorum ama dileseniz bile testi kırıldı bir kere. "

Bundan sonra bir daha hic cevap yazmadi. Yazamazdi zaten. Fakat ben 4 uzaklastirmayi yedim tabi. Ama bunu gururuma yediremedigim icin. Heme bu degerli!! moderatör arkadasla Pm den konusmaya basladim.

quote:

ilk mesajim:

Simdi sana sorsam: "Ben adamım" dersin degil mi ?

Hey yavrum hey. Bu DH da kimler kariyer yapiyor kimler sürünüyor. Hic adaleti yok bu dünyanin gercekten"

Onu Cevabı:

quote:

"var. Sen benim adam olup olmadigimi yargilayacagina kendine bak. Mübarek ramazan ramazan millete ana avrat küfür ediyorsun. Tabii ki cezalandirilacaksin? "

ikinic mesajım

quote:

"Ana avrat küfür mü etmisim?

Ne o? DH artik banlarini hakli cikarabilmek icin iftira atmaya mi başladı?

Su ona küfür ettigim arkadas kimmis bi göndersene bana.

Kanıt istedin tüm söyledigim degerleri kanitladim.

Onun Cevabı

quote:

"Pardon yaa cok özür dilerin ben sizi baska birisi ile karistirdim. Evet kanıtlarınızı gördükten sonra sizden özür dilemek üzere mesaj yazacaktim ama bir admin arkadas baskalarina hakaret ettiginiz gerekcesi ile sizi banlamis ve mesajlarınızi silmis."

Benim mesajim.

quote:

"Delirtme lan adami, Kime ne hakaret etmişim? İnsani cileden cikarmakta üstünüze yok.

Ama sen haklisin, senin bi suçun yok. (Seni buraya getirende kabahat demeye getirdim ama anlamadı sanırım)

Ayrıca gereksiz yere mesajimi silen birine karsi nasıl bir tepki bekliyordun benden. Bir buket çiçek yaptırıp adresine göndermemi mi?"

Verdigi cevap

quote:

Evet ben haklıyım

Olay budur arkadaslar.

Mesajlarim silindigi icin kelimesi kelimesine aktaramamis olabilirim. Ama eger o arkadasda azicik yürek varsa dogrulayacaktir zaten bütün bu yazdiklarimi.

Arkadasin bana göre kabahatleri.

1- Hic bir neden yokken bir yazimi silmesi ve bana neden sildigine dair bir mesaj atmamasi
    2- Asılsız iddialarda bulundugumu söylemek yani beni yalancılıkla suclamak
    3- Yeterince dikkat etmeden millete hakaret ettigimi hata ana avrat küfür ettigimi söylemek

Simdi bana inanmiyanlariniz cikabilir. Hani bütün Moderatörler ve Adminler haşaa "Peygamber" gibi ya.

Eger su forumda delikanli tek bir admin ve tek bir moderatör varsa. Bana su anda bir savunma hakkı verir. Silinen mesajlarimi ve Pm deki mesajlarimi ben buraya dökerim. Bu forumun kullanıcılarıda Jüri olur. Bir karar verilir. Bende o karara saygi duyarım.

Bakalim yiyecek mi. O medeni cesarete sahip bir Admin var mı bu forumda merak ediyorum? Tabi bir mod cıkıp bu yaziyi silmezseki. Büyük bir ihtimalle silecek.

Evet DH Admin ve Modlari ben savunma hakkimi istiyorum. eden atildigimi neden bu kadar fitira yedigimi ögrenmek o moderatörden hesap sorulmasını istiyorum.

Edit:http://forum.donanimhaber.com/m_17834836/tm.htm

Bu da o konunun linki. Gerci benim yaizlarim hep silmis ama en azindan bana verilen cevaplari görebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yakuza52 -- 25 Eylül 2007; 14:43:55 >

• Sanırım bir yanlış anlaşılma var.

• Valla bilmiyorum dostum haklı olmasan bunca gayret sarfetmezsin sanırım. Benimde 4 uyarım varmış ama sistemde 2 tanesi gözüküyor diğer 2 tanesi nerden geldi haberim yok açıklama yok keyfimidir kazamıdır bilmiyorum üstünede düşmüyorum 5. uyarıda uzaklaştırma alacam sonra itiraz edecem benim 2 uyarım vardı neden 5 oldu diye kim kime dum duma falan mod şu cezayı vermiş filan böyle yapmış diğer 2 ceza bilmem nerden ne olmuş vs.. bir sürü abur cubur işler. Bakalım senin bu konu muhakeme edilecekmi yoksa ilk uyanan foruma giren bir mod tarafından silinecekmi ona göre benim konuyada el atarlar belki
  • İtirazlarınıza pek cevap geleceğini sanmam ama yine de şansınızı bi deneyin, daha yazın hiç bir uyarı almadan 4 gün ceza aldım, forumdestek, e mail attım dönen bile olmadı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tuhaf bir sorunum var
    8 yıl önce açıldı
    Beyler bir sorum var
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.