Şimdi Ara

bir metronet hikayesiydi bu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evinize metronet'ten gelebilirler, süsleyip püsleyebilirler..

aman ha,sakın ha,lütfen ha,nolur ha.. ben ettim siz etmeyin..

eksisozluk - sikayetvar gibi yerlerden arastirabilirsiniz.

twitter'dan beni takip edenler günde 8 tweetimi metronete söverek kullandığımı bilir.

ayın 20 günü internetim kesik, çağrı merkezi "meşgule atıyor".

teknik servis yollayacağız diyorlar, çarşamba diyorlar, 2 hafta sonra cuma günü "çorlu" dan iki tane keko geliyor, ip nedir,dns nedir bilmiyor sadece turuncu beyaz-turuncu-yeşil beyaz-mavi hede hödö kablo ucu yapmayı biliyorlar.

emine erdoğan'ın olduğu söylenen firma.

velhasıl, hala internetim yok. 2 dakikada 1 kopuyor, torrentle birşey indireyim diyorum tam kaynakları buluyor net gidiyor, herşey sıfırlanıyor..

online pes oynayayım diyorum, 800 puan yapıyorum, metronetin canı sıkılıyor beni oyunlardan düşürerek 600 puanlara düşürüyor, saç baş yolduruyor.

tek iyi yanı adil kotasının (bana olmaması) olmaması, he, indirebiliyoruz mu hayır. çünkü ya internetin yok,ya 2 dakikada bir kopuyor..

bu banada özel değil bulunduğum binada 8-9 kişi kullanıyor ve hepsinin rimelleri akık,gözleri ağlamaktan şiş.

24 ay taahhüt geçirmişler bana benden habersiz, iptal etmeye kalksan 450 tl.

47,99 kesilmesi gereken faturalarım 61,99 tl kesilmiş.. bende salak gibi hepsini ödemişim.. dedim böyle böyle aa mahsup keselim size dediler hadi canım dedim siz yapmazsınız öyle şey?! aa efendim yalnız sizin 7 ay önceki faturanız ödenmemiş gözüküyor mahsubu biz ona yapalım. e bende ödenmiş gözüküyor diyorum sistemlerimizde arıza var ondan öyle gözüküyor diyorlar.

yani hiç bir şekilde haklı çıkma ihtimaliniz yok, her zaman mağdursunuz.

allahınız varsa uzak durun, uzak durdurun..

• valla sonuna kadar haklisiniz... akli olan bulasmaz bu metronete.. cok acaip bi firma kesintilerden dolayi saglikli bir hiznet alamiyorsaniz... birde tqahhut varsa vay halinize... bi s.....ri kaliyor...bizden uyarmasi arastirin goreceksiniz ne kadar lanet bir firma oldugunu..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • araştırmadan almasaydın iyiymiş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozic

araştırmadan almasaydın iyiymiş :)

TTNET kesinlikle istemiyordum, başka da alternatifim yoktu..

Mecburen denemek zorunda kaldım,güzel anlattı şerefsizler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heesh

quote:

Orijinalden alıntı: bozic

araştırmadan almasaydın iyiymiş :)

TTNET kesinlikle istemiyordum, başka da alternatifim yoktu..

Mecburen denemek zorunda kaldım,güzel anlattı şerefsizler.

ttnet istenicek gibi değil zaten superonline fiber yok mu bulunduğun yerde ?
  • Hocam durumunuza üzüldüm ama teşekkür ediyorum size. Ben de bir ara düşünür gibi olmuştum metroneti :)
  • adamların hakkını yemeyelim..ne 14.dakika nede 16.dakika her 15.dakikada netten düşüyorum..inanın hiç bir servis sağlayıcı bunu beceremez ..helal olsun metronetttt..aklınıza hiç aramadınmı diye gelebilir,3 defa arıza kaydı almalarına rağmen böyle, ne arayan var nede soran.az kaldı tahhüt bitsin kapatacağım inşlh..
  • İstanbul Dunya Ticaret merkezinde ki BTK'nin ofisine gittim. Bir dilekcede orada verdim.. Allahim beni 2013'te metronetten kurtar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.