Şimdi Ara

Bir mp3 sitesi yapıcam bir kaç sorum var ama :)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şimdi arkadaşlar başlıktanda anlaşıldığı üzre... ben mp3 sitesinin ara yüzünü hazırladım ama programlama kısmını yapacak arkadaşımın işleri çok yoğunmuş zaman ayıramayacağını söyledi.. benim de çevremde bu işlerden anlayan pek insan yok... bende düşündüm taşındım insanlardan meddet umacapıma oturur kendim yaparım dedim...

öncelikle sitem :
    http://www.balkanmuzik.com/vr1/

arayüze yukardaki adresten bakabilirsiniz.

bu arayüze ben hazır bir portalı uyarlamak istiyorum... asp yada php bilgim aynı miktardadır (yani sadece simple bir formu sıfırdan yazabilecek kadar :) ama hostingin ucuz olması nedeniyle benim tercihim php den yana olacak ...
    şimdi istediklerim şunlar...

ilkin login olmayanlar hiçbir mp3 ü indirmesin... adreslerinide göremesin hatta flash get gibi programlarla adresleri görüp arkadaşları ile paylaşınca arkadaşları onları indiremesin (biraz fazla şey mi istedim :P)
    2. olarak da basit haber ekleme forum gibi ayhrıntılar var..

bana tavsiyeleriniz nelerdir...?

birde bana uygun bir hosting öneriniz varmıdır?

Buraya kadar okuyan herkeze çok teşekkür ederim.

• merhaba arkadaşım çeşitli portallar var bu iş için uygun olan ve ihtiyacını görecek şeyler bunlar. ben bi araştırayım bir şey bulabilirsem senle paylaşmaktan mutlu olurum ..

Hosting tavsiyesi konusuna gelince hostinghizmeti.net adresini incelermisin?

o firmanın yöneticilerindenim. sana elimden gelen kolaylı sağlarım. Ayrıca alacağın hosting aynı anda hem asp hem php desteği sunar. ucuz diye php ye yönelmemiş olursun (tabi bende php ciyim ama neyse)

Bunun dışında benimde aklımda böyle bir proje vardı kişisel anlamda. gereken kolaylığı sağlar sana yardımcı olmaya çalışırım ..

İyi çalışmalar ..

Görüşmek üzere ..
  • Serverin ara yuzu guzelmis valla
  • darkzz PM gönderdim ilgilenirsen..
  • ok hpocam ekledim msn e
  • www.askeranilarim.com/maxmuzik

buraya bak dostum site işini görürse sana vereyim...

Yada senin arayuze adabte edeyim
  • @sanalmanyak

güzel arayüz arkadaşım. kişisel görüşüm renkler biraz daha çık olsa çok güzel olur. ki buda istediğimiz gibi değiştirilir. yarım düşüncen çok güzel ..

Teşekkürler ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arayüzlerüz çok hoş....ama üsteki sanki dahada bi hoş gibiydi!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.