Şimdi Ara

bir navigasyon cihazından beklentiniz nedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Multi Media mı ?
    Fm transmitter mı?
    Bluetooth mu ?
    Yazılımı mı ?
    Tasarımı mı ?

• bir navigasyon cihazından beklentim tabiiki doğru navigasyon yapmasıdır.
    tasarımı çok şahane olan, iyi bir multimedyası, BT'u FM transmiter vs olan bir cihaz, beni aradığım adrese götüremiyorsa, yalan yanlış yerlerde poi gösteriyorsa, dünya markası da olsa ne yazar.
  • bu soruya bakan arkadaşlar lütfen konuya cevap verin bi kaç bişi yazmak çok mu zor ?
  • Doğru yol göstersin.
    Pratik olsun.
    Ucuz olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yellowredlion

bu soruya bakan arkadaşlar lütfen konuya cevap verin bi kaç bişi yazmak çok mu zor ?

Soruyu neden sorduğunu tam anlayamadım cihazmı alacaksınız? tavsiyemi istiyorsunuz?
    yoksa insanların önceliklerinimi merak ediyorsunuz?

Konuya gelince bu biraz cep telefonu gibi oldu eskiden telefonlar sadece iletişim amaçlı kullanılıyordu ama günümüzde adam akıllı fotoğraf çekmeyen telefonların yüzüne bile bakılmıyor kimileriyle inanılmaz oyunlar oynanabiliyor, kimileri müzik hastası kulağından kulaklık düşmüyor...

Navigasyona gelince kesinlikle cihazın amacı yol göstermek olduğu için 1. sıraya bunu koyabiliriz ama
    madem cihazı alıyoruz neden diğer özelliklerinide kullanmayalımki

Örn. benim araçın orjinal teyibi MP3 çalmıyordu bende navigasyon cihazından teyibin AUX girişine bi kablo yaptırdım ve dilediğim MP3'ü artık rahatlıkla dinleyebiliyorum buda önemli artık benim için

Bluetooth özelliği olan bir cihazı rahatlıkla araçkiti olarak kullanabilirsiniz.

sonuçta bunların hepsine ayrı ayrı para vermek yerine hepsi bir arada olan bir cihaz alınırsa hem tasarruf etmiş oluruz hemde birsürü cihaz ve bunların kablolarından kurtulmuş oluruz.

unutulmaması gereken bir şey teknik destekte en az bunlar kadar önemli?

Saygılar...

• Sadece navigasyon olsun alalım denilen söylemlerin sadece %1'i gibi kısmı gerçeği yansıtır.İş almaya gelince özellik aranmaya başlar ve bu insanı cezbeder.Bir firma sadece navigasyon olan cihaz getirse,yani üzerinde açılınca direk navi açılacak o kadar,sizce kaç kişi alır ? Dışarıda kar var kaş kişinin aracında kışlık ve yazlık lastik ayrımı var hala yurdum insanı 4 mevsim bile olmayan lastiklerle burnumuzdan getiriyor trafiği.Yani farkı yok bunların,ucuz olsun hepsi olsun denilen cihazlar ortada.Tek navigasyon olan ürünüde o fiyata satacaklar kaliteden dolayı kim alacak ? Sonra yazacaklar bak onda bir sürü şey var şu kadar,bunda sadece navi var aynı para.Ama kim cihazın arkasındaki teknolojiye,desteğe bakıyorki

Kısacası....

1-Teknik destek
    2- Cihaz kalitesi+Cihaz yazılımı+Navigasyon yazılımı+Haritası

Farkındaysanız 2. maddeyi tek kalemde yazdım anlayanlar için anlaşılırdır zaten.2. maddede olanlardan birinde dengesizlik varsa sorun yaşayacaktır kullanıcı.Uzun lafın kısası 3 kuruşa satılan kalitesi belli üzerinde kabul edilen yazılım bir harita bir yazılım olmayan cihaza kabul edilen yazılım ve harita korsan yüklensede sadece bu oran %1 falandır ve kişi kendini avutur

• cihaz tavsiyesi amacı ile değil tamamen araştırma ben zaten bu cihazların satışını yapıyorum bazı müşterilerimizin inanılmaz bilgileri var bazılarınınsa hiç amacım bana gelen müşterilere istekleri doğrultusunda yardımcı olabilmek

açıkçası ben bu konuyu açtım ama kendim de bişiler yazayım

bence arkadaşımızında dediği gibi

Doğru navigasyon yapması ve yazılım teknik desteği bunlar tam sa diğer özellikler bence gereksiz şimdi genel olarak arabaların hepsinde ya araç kiti yada mp3 çalan oto sistemleri mevcut bu yüzden sadece doğru ve ürününün arkasında duran bir marka olmalı

bu konuyu okuyan arkadaşlardan ricam lütfen bana tercihlerinin dönüşünü yapmaları amaç müşteri memnuniyeti

saygılar
  • unutmadan bana dönüş yapan hekese teşekkür ederim
  • Ben de bana göre öncelikleri yazayım.

1. Öncelikle doğru navigasyon.
    2. Pratik kullanım.
    3. önemsiz de olsa biraz cihaz performansı. örneğin bi viraja girdiğimde saniyede 1 fps ile güncellemesin ekrandaki görüntüyü bana biraz akıcı ve anlaşılır olsun. tabi sinyal yakalama durumu da var bunun içinde.
  • Doğru navigasyon önemli ama bundan aha önemlisi teknik destek, yazılım, harita. Özellikle teknik destek yazılım ve harita düzgün olmazsa doğru bir navigasyonda olmaz. Ben aldığım teknolojik ürünlerin her detayını kullanan birisi olarak cihazımda Bt ve diğer ekipmanların da doğru ve düzgün çalışmasını isterim. Bt diyor ama microfon kalitesi düzgün değilse arabada yol sesinden sesin karşı tarafa gitmiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.