Şimdi Ara

BİR ÖNERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BENCE SİLKROAD OYUNUNDA PAZAR BÖLÜMÜNE Bİ ÇARE BULUNURSA OYUNA GİRMEK KOLAYLAŞA BİLİR

MESELA ( Bİ BAŞKA OYUNDA VAR) OYUNDA PAZAR YERİNE PAZAR KURMAK İLE BİRLİKDE AÇIK ARTTIRMA BÖLÜMÜ OLSA VE EŞYALARI SEN OYUNDA OLMASAN BİLE ORADAN SATABİLSEN (24SAATLİK BİR SÜRE İÇİN KALICAK AÇIK ARTTIRMA KASASINDA ) ÇOK DAHA İYİ OLUR BENCE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weraszx_27 -- 13 Aralık 2009; 1:20:11 >

• Zaten SRO'dada açık arttıtma yapıyorlar. Geçende gördüm bi pazara 6 7 kişi girmiş izledim bir süre herkes bir teklif veriyor ona göre Modify yapıp arttırıyor. Ama böyle birşey olsa bile oyuna girişi nasıl etkileyeceğini pek anlayamadım. Belki şöyle olur millet stall açıp PC'nin başından kalkmaz...
  • HAYIR SEN BENİ ANLAMADIN BENİM DEDİĞİM SEN MALI AÇIK ARTTIRMAYA KOYUYORSUN MAL 6 12 VEYA 24 SAAT STALDA KALIYOR SÜRE SONUNDA ( TABİ SENİN BELİRLEDİĞİN BİR FİYAT DAN BAŞLIYOR ) EN ÇOK PARAYI VEREN MALI ALIYOR AYRICA MAL İÇİN 2 FİYAT BELİRLİYORSUN BİRİ ALT LİMİT VEYA İSTEYEN OLURSA HEMENDE SATIN ALABİLİYOR SENİN BELİRLEDİĞİN BİR FİYATDAN SEN MAL I AÇIK ARTTIRMAYA KOYDUKDAN SONRA İSTERSEN OYUNDAN ÇIKABİLİYORSUN VEYA GİDİP KASABİLİYORSUN MAL AÇIK ARTTIRMADA KALIYOR
  • Tamamen wow daki sistem gibi demek istemişsin..

Tavsiyem bu fikrini e-mail yoluyla joymax'a göndermen.
  • cabal onlinede buna benzer stal sistemi var.npcye veriyorsun itemi artık ne kadara satacaksn istersen oyundan cık yinede itemin stalda duruyor.srodada böyle olsan serverların bu kadar dolu olacağını sanmam.
  • SilkRoad'dan bahsediyoruz. Ne zaman sistemlerini büyük derecede degiştirdilerki ? Bir maille olacagını sanmıyorum.
    Zaten oyuna girmemizi istemeyen kendileri degilmi?..
  • Oyuna girmenin stallarla alakası yok. Goldbotları banlasın yeter. Ben goldbotlarada inanmıyorum, joymax bu serverları kendi dolduruyor.
  • Aykut abi bu dediğin aylık ödemeli sistemlerde var ve bazı free oynanması mümkün oyunlardada Var (Mesela Airrivals) ama free mümkün olan oyunlardada gbot problemi olmayan oyunlar. Silkroadda Stall npc'sinin gelmesi Silkroada uymaz. Nedenleri;

1- Silkroadda 10 çeşit degree ve 2 çeşit ırk düşünürseniz stal açma zahmetine insanlar girmeyeceği için iteminden tabletinden stone'undan elementinden elixirine ne bulurlarsa oraya bırakacaklardır piyasa alt üst olur (Gbot programları itemleri npc ye satmak yerine bu stall npc'sine verecektir, istediğin kadar tırmala item satacam diye binlerce aynı türden ürünün arasından satman zor olur gold sitelerine mahkum olursun).

2- Oyundaki populated durumu 2 durumda yüksek oluyor, ilki gbotlar bunları kimse sevmez ama premium satışları düşmemesi için Joymax kısmen göz yumuyor, diğeri de stalcılardır. Eğer stalcılar oyundan kalkarsa gbotlara daha fazla müsamaha göstermek zorunda kalırlar.

Aylık ödemeli sisteme dönseler stall npc sinin gelmesi mantıklı olurdu ama free oynanması mümkün bir oyun olduğu sürece Stall npc'sine sıcak bakmayacaklardır.

• iyide joymax boşaltmak istede boşaltırdı.. adamlar istemiyorki dolu olsun para kazansınlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.