Şimdi Ara

BİR OYUN FİGÜRÜ MÜ ARIYORSUN HEMEN GEL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
5
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 BİR OYUN FİGÜRÜ MÜ ARIYORSUN HEMEN GEL

3d yazıcım ile isteğinize göre oyun-film karakterleri figürlerini üretebilirim, anahtarlıklarını da yapabilirim.

Pek çok yapılacak şey var aklınıza gelebilecek her türlü aksesuarı yapabilirim oyun kolları-hoparlör için stand - duvara asma aparatı - oyun koluna takılan direksiyon aparatı vb. hatta modelini bulabilirsem araç parçasına kadar her türlü plastiğin üretimini yapabilirim..

Yapılabilecek 100lerce hatta 1000lerce ürün olduğundan ve satılacak parçaya göre fiyat değişeceğinden bir fiyat yazamıyorum umarım yöneticiler anlayış ile karşılar...

Buradan veya özel mesaj yolu ile yazarsanız en kısa zamanda dönüş yapacağım.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• büyük bir tane kratos figürü istiyorum yapabilirmisin

• pepe7115 kullanıcısına yanıt

Tabiki yaparım büyüklük olarak kaç cm düşünüyorusn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben yazacaktım siz benden önce yazmışsınız 15 cm kratos figürü renkli mi olacak ham halde mi olacak fiyat ne kadara denk geliyor hocam ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mehmet3807 kullanıcısına yanıt
    Çok renkli şu an yapamıyorum maalesef boyama yeteneğimi geliştirmem lazım :) ama gümüş yaldızlı boyam var figür üzerini tek renk bununla boyayınca güzel duruyor bence, ham halde de gönderim yaparım isteğe göre, 15 cmler genel olarak 200 tl, ankara içi elden verebilirim ya da sahibinden üzerinden gönderim yaparım kargo dahil 75tl komisyon alıyor.. Birden fazla alımda indirim de yaparım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam şablon atsak onu basıp gönderebilir misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabiki olur, dosya linki atabilir misiniz?

• pepe7115 kullanıcısına yanıt

Buyur hocam yaptım 30 cm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.