Şimdi Ara

Bir Oyun Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba , uzun yıllar ultima onlie, knight online oynadım hepsinde iyi seviyelere geldim ve oyundan alacagım maximum hazzı aldım arkadaslarımla
    birlikte.

3 Yıldır World of Warcraft oynuyorum.

Su an icin oyundan sıkıldım sebebi basitce pvp sistemindeki dengesizlik, pve de de yapacak biseyin kalmaması. Bi suru char kastım yeni char kasmakta yorucu artık.

Parası mühim değil aylık ne olursa verebilirim, tek istedigim World of Warcraft oynamıs ve bu oyunda bir raid progression a sahip bir guildi olan bir oyuncudan bir tavsiye istiyorum. Dedigi oyunu hemen alacagım. Yani kısaca wow da doyuma ulasmıs bir oyuncudan yeni oynadıgı ya da oynayacagı bir oyun varsa paylasmasını istiyorum.

Bunun icin cok baslık acılıyor farkındayım ama cozume gidemedim. wow oynamamıssanız oneri de bulunmazsanız sevinirim. Donanim haberciler sizden ümitliyim... :)

• Amacın ne pure pvp mi?
  • Mutlaka lineage2 dene derim
  • Anladığım kadarıyla pvp amaçlı düşünüyorsun, bundan yola çıkarak warhammer önerebilirim.
    WoW a bc çıkmadan 2 ay önce başladım ve hem eu hemde usa serverlarında mage shaman ve priest oynadım..

Warhammer ne kadar çok eleştirilsede, bana lvl 60 world pvp sinden aldığım zevki warhammer bana geri yaşattı.. (lvl 35 e kadar goblin shaman ile oynadım.)
    Şimdiki bilgisayarım yeterince iyi değil, arkadaşlarımla birlikte wow oynuyorum ve pve bende daha ağır bastığı için wow a devam..

Her ne kadar warhammer da pve gelişmemiş olsada, pvp ve rvr dan çok memnun kalacağına garanti verebilirim
    denemek istiyorsan sanırım 10 gunluk trialler mevcut..

Edit: yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mUgreMoN -- 22 Mayıs 2009; 13:34:09 >
  • warhammerın pvp si bana da zevkli gelmişti trial kampanyası falan varsa bir dene.
  • Sanırım sadece usa ve asian serverlarda bu tial geçerli ama yinede oyunu almadan biz göz atmana yarar..

http://www.warhammeronline.com/trial/
  • Teşekkürler, Warhammer Online videolarına bakmıştım daha önce ama siz tavsiye edince oynamaya değer buldum. tekrar sağolun.
  • Pes yani nasıl pve'de yapıcak bisey kalmadı ?
    Ulduar geldi daha 1 ay oldu ,temizledin mi? hard modeları var ?gayet de ugras gerektiren güzel bir yer
  • quote:

Merhaba , uzun yıllar ultima onlie, knight online oynadım hepsinde iyi seviyelere geldim ve oyundan alacagım maximum hazzı aldım arkadaslarımla
    birlikte.

3 Yıldır World of Warcraft oynuyorum.

Su an icin oyundan sıkıldım sebebi basitce pvp sistemindeki dengesizlik, pve de de yapacak biseyin kalmaması. Bi suru char kastım yeni char kasmakta yorucu artık.

Parası mühim değil aylık ne olursa verebilirim, tek istedigim World of Warcraft oynamıs ve bu oyunda bir raid progression a sahip bir guildi olan bir oyuncudan bir tavsiye istiyorum. Dedigi oyunu hemen alacagım. Yani kısaca wow da doyuma ulasmıs bir oyuncudan yeni oynadıgı ya da oynayacagı bir oyun varsa paylasmasını istiyorum.

Bunun icin cok baslık acılıyor farkındayım ama cozume gidemedim. wow oynamamıssanız oneri de bulunmazsanız sevinirim. Donanim haberciler sizden ümitliyim... :)

Diablo 3 gelene kadar oyle bir oyun yok malesef.

• Evet diablo3 u bende bekliyorum. Ulduar 10man clear yapabildik 25man ve hard mod duruyor olmasına rağmen bende çok sıkıldım diablo 3 gelene kadar idare edeceğiz artık
  • Aion Online bence dene şuan çin serverında oynayabilirsin ama 2 aya kadar eu beta açılacak ben çin serverında oynuyom
  • bence wow daha ıyısını cıkarana kadar en ıyısı wow baska oyunlar sarmaz senı wow dan sonra benım dusuncem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.