Şimdi Ara

bir parca ariyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Clubberlaar size sesleniyorum... link vermek yasak madem... bizde P2P secenegiyle idare edelim ozaman......baskalarin bilgisayarlarinda bulunan sarkilar yasal herhalde yada onlardan almak yasal...
    neyse konuyu saptirmadan devam edeyim...
    son zamanlarda gittigim yerlerde sikca dinledigim bir parca cok hosuma gidiyor da ismini bilmiyorum ki arayim P2P ortaminda .... parcanin altyapisi Sting in sarkilarindan birine benziyor.. yada bana ole geliyor.. en azinda Sting in stiline benziyor... parca remix gibi ... club remix ...
    bilenlere tesekkurler ... kolay gelsin

• BENDE RADYODA DİNLEDİM UZUN Bİ SURE NERDEN BİLİYORUM DİYE DUSUNDUM BULDUM SONRA
    STİNG - ENGLİSH MAN

BENDE SADACE ORİJİNAL VERSİYONU VAR MALESEF YENİ VERSİYONUNU BENDE BULAMADIM HENUZ
    KOLAY GELSİN
  • quote:

Orjinalden alıntı: Timur

Clubberlaar size sesleniyorum... link vermek yasak madem... bizde P2P secenegiyle idare edelim ozaman......baskalarin bilgisayarlarinda bulunan sarkilar yasal herhalde yada onlardan almak yasal...
    neyse konuyu saptirmadan devam edeyim...
    son zamanlarda gittigim yerlerde sikca dinledigim bir parca cok hosuma gidiyor da ismini bilmiyorum ki arayim P2P ortaminda .... parcanin altyapisi Sting in sarkilarindan birine benziyor.. yada bana ole geliyor.. en azinda Sting in stiline benziyor... parca remix gibi ... club remix ...
    bilenlere tesekkurler ... kolay gelsin

abi mırıldansana biraz?

• mirildaniyorum.. duydun mu ? ha ? cikarabildin mi simdi ? dahada olmazssa ceple kaydetcem ortama girdigimde... sonra da bi yerlere ornek olsun diye upload yaparim artik... caresi yoksa..
  • ii olur walla...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.