Şimdi Ara

Bir pazarlamacı için en kullanışlı navigasyon cihazı hangisidir ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • "marka belirtmeden ve bu cihaza ait iyi ve kötü yönlerini söylemeden , iyiye iyi kötüye kötü diyemedikten sonra bizim burada işimiz ne

yalnız hakaret ,olduğu halde yokmuş gibi fanatikçe savunmalar ,özellikle kasten bazı firmaları karalama türünde kampanyalar tabi ki kabul edilemez"
    yukarıda iki satır söylediklerimi özetliyor....ben navigasyon üreticilerinin avukatı deyilim..zaten ihtiyaçlarıda yok...VE NAVİGASYON CİHAZI MAĞDURUYUM...
    baktığımda hatanın büyük bölümünün bende olduğunu görüyorum....velevki olmasada öyle amiyane tabirler kullanmam..burası forum sanal alem..hak aranıp hak verilecek yer deyil..elbette eksik yönlerini isim ve marka belirterek yazmak güzel birşey...amma her zaman rastladığım bir durum şu:fanatik deyil mensubu çalışanı öyle bir tavır takınıp kamuoyu oluşturuyorki sorsanız asla kimse ile ilişkide deyilim derler..onların GAZINA gelen benim gibilerde veryansın ediyor...işte bunlar ETİK DEYİL...
    alıntıda iki renk var bir cümle içinde....yorum sizin...vede tekrar;navigasyon mağduruyum.200.tl.yi çöp yaptım...KIRIP ATMADIM.duruyor istanbula gidince gözlerine sokmak için....

• quote:

Orijinalden alıntı: _imkansız_

quote:

Orijinalden alıntı: alptuğ56

Sayın alptuğ56,
    Ne bu şiddet bu celal?Sakin olun Nedir sizi bu kadar kızdıran anlayamadım

sayın imkansız

"hem ömür boyu diyor...sikintı yaşamayan firma yok gibi amma yazılanların çok abartılı olması vahim...ben egomu tatmin için .....rezilliği....sahtekarlığı...gib tümceleri kuramam vede kurmam... "

bu yukarıda yazılanları ben ve benim gibilere hitap ettiğini anlayabiliyorum ve asla kabul etmiyorum

ancak arkadaş hayır size değil di o yazdıklarım diyorsa bu durumda da bu sözettiği kişiler kimdir ? çünkü ortada bir suçlama var

şimdi açıkca soruyorum ;

egosunu tatmin etmek için yazanlar kim ?

rezilliği ...sahtekarlığı ... diye yazanlar kim ?

bunlar yalan ise yazanlar yalan söylüyor demektir , bu durum da onlara niye müdahale edilmiyor ?

bu tarz yazı yazanların yazdıkları doğru ise bu defa bunların ego tatmini olduğunu söyleyen arkadaşın özür dilemesi gerekmiyor mu?

"kuramam vede kurmam" derken kim kur diye baskı yapıyor ?

ben buradan defalarca çağrıda bulundum yazdıklarım yalan ise uydurma ise lütfen NAVITECH firmasının bir yetkilisi çıksın yüzüme söylesin dedim / diyorum , ama ne hikmetse her defasında bu firmanın yetkilisi yerine kim olduğunu anlayamadığım birileri çıkıp o firma hakkında savunmaya geçiyor ve bu durumda sanki biz yalancı ,pireyi deve yapan ,dönüp dolaşıp (temcit pilavı) aynı konuyu tekrar tekrar boşa yazan konumuna düşüyoruz

"sikintı yaşamayan firma yok gibi amma yazılanların çok abartılı olması vahim"

peki navitech haricinde başka hangisi var ? (geçici sorun yaşayanlar hariç)

bu tarz üstü kapalı suçlayıcı mesajlar şahsen beni üzüyor ,ben burada açıkca firma ismi söylerken üstü kapalı olarak "söylemeyin" demek benim zoruma gidiyor

ben başkalarının fikirlerine saygı duyuyorum ancak onlardan da aynısını bekliyorum

saygılar

• Nezaman bir cihaz tavsiye konusu olsa kıyamet kopuyor,özellikle konu ömür boyu güncellemeye gelirse kesin tartışma var demektir.Arkadaşlar bakın forum kuralları madde

16" Sitemizde firmalar ile ilgili yaşadığınız sorunlar, problemler hiç bir nedenle forum sayfalarında dile getirilemez. Sitemiz bu tür şikayetlerin bulunacağı, hakkın aranacağı bir kurum değildir. Lütfen ilgili kurumlara başvurunuz. Bu tür mesajlar silinebilir, kitlenebilir uyarıyı göz ardı eden üye uzaklaştırılabilir."

Aslında bu maddeye istinaden bu tür tartışmalar firma ile alakalı sorunlar forum genelini ilgilendirmiyor.
    Yönetim olarak iş sınırları aşmadıkça bu mesajlara esnek davranıyoruz.

Bakın arkadaşlar ömür boyu ücretsiz güncelleme olmaz bunları firmalar veremez diyerek bunu tartışmak farklı,ben xxx marka cihaz aldım güncelleme alamıyorum,işte aradım şöyle oldu,böyle oldu demek farklı.
    Bunu dediğiniz zaman forum kuralları 16. madde devreye girer.

Bu yüzden yazdığımız mesajlara biraz daha dikkat edelim arkadaşlar.Burada kimseye ceza vermek uyarı vermek gibi bir merakımız fantazimiz yok.Hal böyleyken bunuda suistimal etmeyelim lütfen.Arkadaşımız konu açmış "Bir pazarlamacı için en kullanışlı navigasyon cihazı hangisidir ? " diyerek yardım istemiş kaç mesaj yazılmış bir kaç öneri hariç diğer mesajlar konu ile alakasız.

Bu konuda güncelleme konusunda bu şekilde karşılıklı tartışmalar devam ederse konuyu kilitlemek durumunda kalacağım.Herkese iyi forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: _imkansız_

Nezaman bir cihaz tavsiye konusu olsa kıyamet kopuyor,özellikle konu ömür boyu güncellemeye gelirse kesin tartışma var demektir.Arkadaşlar bakın forum kuralları madde

16" Sitemizde firmalar ile ilgili yaşadığınız sorunlar, problemler hiç bir nedenle forum sayfalarında dile getirilemez. Sitemiz bu tür şikayetlerin bulunacağı, hakkın aranacağı bir kurum değildir. Lütfen ilgili kurumlara başvurunuz. Bu tür mesajlar silinebilir, kitlenebilir uyarıyı göz ardı eden üye uzaklaştırılabilir."

Aslında bu maddeye istinaden bu tür tartışmalar firma ile alakalı sorunlar forum genelini ilgilendirmiyor.
    Yönetim olarak iş sınırları aşmadıkça bu mesajlara esnek davranıyoruz.

Bakın arkadaşlar ömür boyu ücretsiz güncelleme olmaz bunları firmalar veremez diyerek bunu tartışmak farklı,ben xxx marka cihaz aldım güncelleme alamıyorum,işte aradım şöyle oldu,böyle oldu demek farklı.
    Bunu dediğiniz zaman forum kuralları 16. madde devreye girer.

Bu yüzden yazdığımız mesajlara biraz daha dikkat edelim arkadaşlar.Burada kimseye ceza vermek uyarı vermek gibi bir merakımız fantazimiz yok.Hal böyleyken bunuda suistimal etmeyelim lütfen.Arkadaşımız konu açmış "Bir pazarlamacı için en kullanışlı navigasyon cihazı hangisidir ? " diyerek yardım istemiş kaç mesaj yazılmış bir kaç öneri hariç diğer mesajlar konu ile alakasız.

Bu konuda güncelleme konusunda bu şekilde karşılıklı tartışmalar devam ederse konuyu kilitlemek durumunda kalacağım.Herkese iyi forumlar

ben kendi adıma özür diliyorum , kural varsa ben uyulması gerektiğini kabul eden biriyim

ancak marka vermeden yorum yapabilmem mümkün olmadığı için bir daha yorum yapmayacağım

gereksiz yazılarımla kirlilik oluşturduğum ,bazen gerginliğe neden olduğum için herkesten özür diliyorum ve bir daha olmayacağına söz veriyorum

tüm arkadaşlara gösterdiği anlayışlarından dolayı sonsuz sevgilerimi sunarım

hoşçakalın

saygılar ,selamlar

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.