1.4 106 ile 3 kere üst üste seat leonu geçtim demiştim bi kere kimse inanmamıştı.
bir dört mir dört oda iyi gidiyo
aynen dostum 1.4 quiksilver ile sorento ya nal toplattım önce şöförlük sonra araç derim
quote:
Orjinalden alıntı: barisozyurt
Arkadaşlar BMW'nin en ağır modeliyle Peugeot'un en seri, en iyi hızlananan modelini kıyaslayıp ahkam kesiyosunuz. Tamamiyle farklı amaçlar için üretilmiş 2 aracın ivmelenmesini kıyaslamak kadar anlamsız bişey olmaz.
ne kadar doğru bişe söylemişsin kardeşim kutlarım. BU saçma tartışmanın bitmesi dileğiyle...
quote:
Orjinalden alıntı: LONELY UNDERGRAD
aynen dostum 1.4 quiksilver ile sorento ya nal toplattım önce şöförlük sonra araç derim
sorentolara çok gülüyorum zaten
belki inanmayacak çoğunuz ama 2003 senesinde otobanda izmir'e giderken o zaman 1994 model 3.16i vardı araba ile içinde 4 kişiyiz(abim-ablam-ben ve kardeşim) 180 km/h sürat ile filan gidiyorduk otobanda ve yanımızdan içinde tam 5 kişi olan italyan plakalı tipo 1.6 sx bizi geçti araba o kadar uyuzdu ki 180 i gram geçemedi haliyle de tipo'yu geçemedik bizde yani resmen çok şaşırmıştım o zaman bmw'nin tipo'yu geçememesine ama performans için değil konfor ağırlıklı olarak yapılmış bir araç bana göre 3.16'lar herzaman... zaten 1 sene sonra da satılmıştı araba
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme