Tasarım çok sade ve güzel. Ayrıca slogan ve tema çok güzel. Profesyonel olmuş.
bence de ilgi çekici olmuş çünkü sayfada link olmamasına ragmen adres çubuğuna manuel yazıp turktasari.net e götürdü beni... ellerine sağlık hocam.. zaten hayal gücünün sınırlarını zorlamayınca klişe kavramlarla reklam olmuyor...
Bu arada! Gene reklam olacak ama! Dier sitelerle uraşmaktan, kendi sitemi ihmal ettim. Güncelliyodum en son. Bugün yarın onuda nete yollarım (İçerik yoq sitemde şu an)
Haa bu arada bu mesajımda Binbaşı Mesajı oluyoo :) Hocam sein Topicine denk geldi iyi mi :)
güzel olmu$ thunder
kotlar mavi mi hoş bi çalışma yabancı reklamlar gibi ilginç olmuş tebrikler
düşüncelerin kendini dışarıya fışkırdığı an ...insanın içerisindeki karmaşa by thunder tebrik ederim çok kral çalışma olmuş.
güzel olmuş eline sağlık bu arada hussoloji abimi buralarda gördünüzmü
değişik ve hoş. bravo
quote:
Orjinalden alıntı: system32
bence de ilgi çekici olmuş çünkü sayfada link olmamasına ragmen adres çubuğuna manuel yazıp turktasari.net e götürdü beni... ellerine sağlık hocam.. zaten hayal gücünün sınırlarını zorlamayınca klişe kavramlarla reklam olmuyor...
TURKTASARI.net'in introsunu değiştim. Sanırım birasdaha iyi oldu. önceki baya turuncuydu! Arkadaşlar! Kendi tasarladığınız ilginç çalışmalarınız varsa bizler de görelim. Ayrıca hepinize yorumlarınız için tşk ediyorum!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme