10 lvl'im çoğu insana göre ağır gidiyor. Tabi ki pokemon'a göre CP değişiyor. Fakat pokemonlarım arasında ki CP'si en yüksek olani geliştirmek istiyorum. Bunun max. CP si kaç olur ? nasıl hesaplayabiliriz? yada hangi pokemon max CP'lere ulaşıyor?
Max CP diye birsey olup olmadıgından emin değilim, ancak pokemonların üzerindeki yarım daireden ne kadar gelişebileceğini tahmin edebilirsin. Mesela benim Vaporeon'um Eevee'den ilk evrim geçirdiğinde 650 CP'si vardı ve çizgi yaklasık %65'lerdeydi. Suan Power Up yaparak 1150 CP deyim.
Kısaca cevap: 1 levelken 10 CP olan Weedle 15 level oldugumda 140 CP oldu. Level atladıkca hem eski pokemonlar güclenecek, hem yeni daha güclü pokemonlar cıkacak.
Hemen 1K CP li pokemon istiyorum dersen de, bütün gün sahil kenarında yürüyerek 100 tane Magickarp yakalyıp Gyarados'a evrim geçirtmelisin :D
max cp sınırı yok. pokemonun üstündeki bar lwl aldıkça artıyor.
calizard34C
kullanıcısına yanıt
güzel açıklama için teşekkür ederim.
amacım bir anda değil. Ben elde olan en güçlüyü evrime geçiriyorum. aslında düşündüğüm şey ile aynı gibiymiş tşekkürler
burda lvl'in önemi ortaya çıkıyor işte.
10 lvlda boşuna stardust harcama. en az 15lerde başlarsın. 15 olunca şimdikinden iyilerini direk bulacaksın hiç basmadan.
cp olayı şöyle mesela level 10da karşına cıkan bi pokemon cp 10-400 arasında rastgele bir değer oluyor, sayıları sallıyorum, level 15 olunca 10-600 oluyor. o yüzden düşük levelda cp yi maxlamanın bi anlamı yok. level arttıkça max cp artıyor