tüm forum dostlarına merhaba benim 2 adet q9550 işlemcim var ayrı kasalarda ben ekonomik olması için bir pompada iki işlemciyi soğutmak istiyorum
acaba bunu nasıl başarabilirim tavsiyelerinizi dört gözle bekliyorum sağlıcakla kalın.
hiçbir faydasını görmezsin...tek pompa tek rezerveuar tek radyatör ile 2 ayrı kasa imkansız değil ama mantıksız olur..bi kere kasalar çok yakın olmalı birbirlerine...ama soğutma bakımından pek performans alamazsın.ben "aynı kasa içerisinde" ekran kartı için ayrı işlemci için ayrı 2 sistem kuruyorum..bence vazgeç bu sevdadan..parana yazık..
kullanım zorluğu çıkarması kaçınılmaz!!!
ayrıca görüntü çok çirkin olacaktır
tavsiyeler için teşekkürler aslında estetikliğe önem vermiyorum bilgisayarları işyerinde iş için kullanıyorum benim düşüncem büyük bir pompa ile iki işlemciyi beslersem hem hava soğutmadan daha iyi performans hemde ekonomik olucak yönünde hala değişmedi
saygılar
işyerindeki bilgisayarınızı sıvı soğutma tehlikeli açıkta durması ayrı bir tehlikedir bir boruyu yanlışlıkya yerinden çıkarsanız mefta
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme