Hadi len ordan kripto (Kripto olarak bloklandın!) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 26 Kasım 2020; 0:44:14 > |
Bir Portakalla bir ülkenin kaderi değişir mi? (6. sayfa)
-
-
Ben sana çok daha büyük ilkellik örneklerine ihtiyaçları ve mankurtlukları dahilinde şereflilik damgası bile vurabildiğini söyledim. Zaten seni ayırmamıştım.
Devşirme sisteminin islam şeriatındaki köleleştirme temelli olduğunu bilmiyorsan öğrenmen zor değil.
Kendine Kemalist diyen kişilerden bazıları ilkel de oldu, statükocu da, baskıcı da, vesayetçi de. Siyasal islamla az yarışmadı çoğu.
Bir önceki mesajımdaki ezilenlerin yerine kendini koyamamışsın. Normaldir. Zaten çok az kişi başarabiliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mustafa Kemal Atatürk'e bir gram saygısı olmayan insanların insanlığından şüphe ederim.
Koruma kanunu kalksın istedikleri gibi davransınlar vesaire asla böyle bir şey olmayacak Türk Milleti buna izin vermez. Ayrıca Koruma kanununu Mustafa Kemal Atatürk koymadı. Yok adam şöyle böyle şu anki ülkenin durumunu görmezden gelmeyin. Takmışlar dolar yükseldi takmışlar para yok birader para yok dolar yok adalette yok farkında mısın bu yüzden parayı gözlerinde çok büyütmesinler.
-
Öyle sadece işine gelen alıntılarla olmaz
”Gökten indiği zannedilen kurallara göre yönetilmeyeceğiz” M K ATATÜRK
Bunları da unutmayalım. Gökten indiği zannedilen kurala göre kadınlar tek başlarına bir çok meselede şahitlik yapamıyorlardı fakat bak artık yapıyorlar.
Hatta bu nedenle asr ı saadette veya Osmanlı’da kadın hakim de yoktur. Bak artık var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Burada da bir sorun yok aslında. Her Müslüman Allah' a iman eder, her Türk de Ata' yı saymak zorundadır. Bu şuna benzer kiracısın ve evsahibine sallıyorsun. Sana bu hakkı kim verir ?
İşte bu ülkenin de sahibi benim görüşüme göre Atatürk ve ekibidir. Her yerde olduğu gibi herkesin başında bir lider vardır. -
quote:
Orijinalden alıntı: dnzcnkrdnz
Burada da bir sorun yok aslında. Her Müslüman Allah' a iman eder, her Türk de Ata' yı saymak zorundadır. Bu şuna benzer kiracısın ve evsahibine sallıyorsun. Sana bu hakkı kim verir ?
İşte bu ülkenin de sahibi benim görüşüme göre Atatürk ve ekibidir. Her yerde olduğu gibi herkesin başında bir lider vardır."her Türk de Ata' yı saymak zorundadır. "
Bunu dayattığın an , Peygamberin bu Kitabın şu demiş olursun buda sopa olarak kullanılır hiza aracı. Osmanlıyı rededen , Allaha Hamdolsun değilde Tanrımzıa Hamdolsun diyen" atam " yok benim kusura bakma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retro61 -- 26 Kasım 2020; 20:16:50 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X