Arkadaşlar 160 gb harddiskim var ve bu harddiskim iki bölüme ayrılmış durumda..C de programlar işletim sistemi falan var d de ise müzik fotoğraf falan..şimdi C ye bir virüs girince durduramıyorum D ye de gidiyor bu virüs her seferinde de tüm harddiski yedekle/format at çok zor oluyor..Benim aradığım yazılımsal olarak harddiskin D kısmına benim iznim olmadan veri iletimini veya alımını engelleyen bir program..Acaba bildiğiniz böyle bir program var mı?İnternette biraz araştırdım ama daha çok donanımsal şeyler çıktı karşıma:)
Şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar..
Deepfreeze ile sadece d diskni koruma altına alabilirsin.
haklısın bunu bir deneyeceğim fakat onun da kaldırılma sorunu falan oluyormuş..Daha güzel bir program olabilir gibime geliyor bakalım bekleyelim cevapları:)sağolasın ama yine de..
quote:
Orjinalden alıntı: lyndhurst
Arkadaşlar 160 gb harddiskim var ve bu harddiskim iki bölüme ayrılmış durumda..C de programlar işletim sistemi falan var d de ise müzik fotoğraf falan..şimdi C ye bir virüs girince durduramıyorum D ye de gidiyor bu virüs her seferinde de tüm harddiski yedekle/format at çok zor oluyor..Benim aradığım yazılımsal olarak harddiskin D kısmına benim iznim olmadan veri iletimini veya alımını engelleyen bir program..Acaba bildiğiniz böyle bir program var mı?İnternette biraz araştırdım ama daha çok donanımsal şeyler çıktı karşıma:)
Şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar..
Niye güzel bir antivirüs yazılımı kullanmıyorsun ki?
quote:
haklısın bunu bir deneyeceğim fakat onun da kaldırılma sorunu falan oluyormuş..Daha güzel bir program olabilir gibime geliyor bakalım bekleyelim cevapları:)sağolasın ama yine de..
Aman ha deepfreeze yukluyken format cekmeye kalkma o program format sirasinda kac partitiona ayirirsan ayir tek bir partition olarak gorup tum hdd ye format cekiyor.Hide Folder XP diye bir program var dosya sifreleme bu program ile D'yi sec sifrele erisime filan kapali olur virus te oturur avucunu yalar
antivirüslerde çünkü bir yere kadar idare ediyor onun için "en iyi antivirüs" arayışımdan vazgeçtim artık..amante sana ise teşekkür ederim bir deneyeceğim dediğin programı..
quote:
Kaldırma sorunu falan yok. Siz yeterki şifre koyacaksanız o şifreyi unutmayın. Kaldırmak istediğiniz zaman buraya yazın ya da direk olarak bana ulaşın