Şimdi Ara

BİR ŞARKI VARDI HATIRLAYAMIYORUM! (ses kaydı eklendi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Daha cok bilgi vermen gerekli. Bir de eski şarkı diyorsun sonra Muse diyorsun, 2000'lerin grubuna bence eski denilmez 1970'lerin Rock gruplarına eski denir. Dönem belli olursa teşhis kolaylaşır o yüzden.
  • Muse olduğundan emin değilim, sanki ozzy osbourne gibi geliyor ama baktım onunda şarkılarına yok o da değil, tek hatırladığım şarkının başında girmiyor bu melodiyi şarkının içinde birden giriyor ama sanki ozzy nin vardı böyle bir şarkısı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu şarkıyı hatırlıyorum gerçekten ama ismi aklımda değil ıslık çaldığın yer everybody so serious dermiş gibi ama arattığımda jessie j - price tag çıkıyo ne alakaysa yabancı müzik istediğin şey çok kolay bulmam gerekirdi ama bulamadım :((
  • up
  • Ryan Oreily kullanıcısına yanıt
    Up'lamak yerine daha cok bilgi versene, şarkıyı nerde duydun filmde, tv'de, youtube 'ta sörf yaparken. Söyleyen grup hangi ünlü gruba en yakın, örneğin Judas Priest, Queen, Uriah Heep gibi 70&80'lerin grupları mı yoksa Muse benzeri Keane, Interpol, Golden Earing gibi gruplar mı?
  • Dostum o bilgilere sahip olsam zaten kendim bulurum, ağırlık olarak 60`s 90's arası dinliyorum, spotify da denk gelmiştim, hatta kendi listemde vardı fakat 970 şarkı falan var listemde bir türlü bulamadım, hatta spotify listemi paylaşayım.
    Ama bunun içinde mi ondan da kesin olamıyorum bulamadığım için.
    Bilindik bir şarkı diye hatırlıyorum yani dinleyen herkes hatırlar diye düşünüyorum.
    En büyük ip ucu bu melodi ve şarkının başında bu melodinim olmaması

Listem :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryan Oreily -- 12 Nisan 2019; 21:28:29 >

• tarkan - kuzu kuzu
  • Ryan Oreily kullanıcısına yanıt
    Güzel ancak yine de kendi açımdan tam yeterli değil.

Bahsettiğin şarkıyı andıran örnek bir şarkı göndersen, benim mp3 arşivimde 40bin+ şarkı var onlar arasında ona benzeyen şarkıları listeleyebilirim ve o listedeki şarkıcıların allmusic.com 'da related / similar artists listesine bakarak arama imkanın olabilirdi...

Bu arada benim de birkaç yıl önce youtube da seyredip şimdi bulamadığım bir şarkı var. Aklıma kalan şeyler: grup 4 adamdan oluşuyor vokalist Hintli görünümlü (hafif koyu tenli, siyah saçlı) fakat Amerikalı, grup büyük ihtimal Kaliforniya 'dan, şarkı tarihi 2008-2012 arası olabilir ve şarkının en akılda kalan kısmı Orchestral Manevours In The Dark grubunun - Forever Live And Die şarkısındaki "People like I never know, I never know" dediği kısma benziyor. Konusunu açsam büyük ihtimalle bilen cıkar.
  • Master of Puppets

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Final Countdown demek istiyorum ama muhtemelen değil.

• Değil malesef :(

• Muse olmadığına emin misin?

dhbr.co
    YouTube
    http://dhbr.co/bs3L

• quote:

Orijinalden alıntı: Sauthern Man

Muse olmadığına emin misin?

http://dhbr.co/bs3L
    değil
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.