Şimdi Ara

Bir senede 0'dan Tıp kazanılabilir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
2
Favori
1.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnsanlar bir şeyleri yapamazlar ve sana da yapamayacağını söylerler.
    Unutma ki tek limit kendinsin.
    Başarılar!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haci tipda kazanabilirsin mezunsun yani bu isi yapman kapasitene ve calismana bagli belki konulari cok hizli anlayip cok soru cozup yapacaksin nice insanlar var orta okuldan beri calisip katu tipa anca giden ama son snee hemde mezun deilken bolu tipa gidende var sen dusun 12.sinif olsan zor derdimde ama mezunsun 7/24

• Arkadaşlar meslek liselinin tıp kazandığı nerde görülmüş hadi 2 yıllığa haydi
  • Yapabilirsin ama bu forumda devam edersen olmaz

• Herkes sifirdan basliyor. Anadolu liseliler anasinin karninda ygs mi calisiyordu saniyorsunuz? Calisma tempona bagli yani.

• Hocam bu sene yapmak istiyorsan çok sıkı çalışman lazım malum meslek lisesi dersleri pek ygs formatında değil ama geçen sınav zamanında temelini attıysan bu sene bile kazanırsın jaolmadı bu sene temelini at seneye kazanırsın burdaki adamlara bakma sen

• ben denedim :D olmadi hocam muhendis olcam hshsjs

• Yıldızları hedef al ulaşamasan bile göğe yükselirsin.

• Ben başardım;
    9,10 daki ortalamam 67 idi, 12'ye başlarkenki yaz çalışmaya başladım ygs 19k geldi, Lys ile ham 12k ya çektim okul puanı baya düşürüyor onun için hamda 10k içine girersen rahatlarsın(78 okul puanı 2.7k geri attı beni)
    Ben ortalama bi anadolu lisesinde okudum, senin kat kat fazla çalışman gerekiyor; en önemli tavsiyem ygs nasıl gelirse gelsin çalışma temponu düşürme; 40k dan 10k ya çeken de gördüm, ben ygs kötü geldi diye cidden fena salmıştım; belki azmetsem 5k ya kadar çekerdim, örnekleri var çünkü(özetle ygs nasıl olursa olsun salma, hatta temponu arttır)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-070660CBF -- 16 Ağustos 2016; 9:42:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirAlex

Arkadaşlar meslek liselinin tıp kazandığı nerde görülmüş hadi 2 yıllığa haydi

Kendisi Sözelden 151 Bin yapmış burda meslek liselerine laf atıyo adam Kendi başaramıdı diye Başkalarına çamur atıyo Arkadaş Ve İnsanların Moralini ve Motivesini Bozuyor Böyle insanlardan Bir B.k Olmaz

Konu sahibi sorusuna gelirsek Çok fazla çalışırsan neden olmasın Ama Çok çok Çalışman lazım.
  • Başarırsın diyenlere bakma, başaramazsin. Sıfırdan başlıyorsan ve bu rezil diploma notuna sahipsen en iyi ihtimal 4. senende kazanırsın, o da belki

• Çok fazla çalışman gerekiyor ve bu çok çalıştığın süre içinde çok çabuk sıkılıp bırakacaksın , çünkü 0 im dedin o yüzden inada bindir ve abart tempoyu o zaman isik olabilir

• Suzuha kullanıcısına yanıt
    Kararlı ve düzenli ol yaparsın insanları da umursama.

• Bos yere heveslenme hayal kırıklığı iyi olmaz tıp kazanamazsin burda yaparsin edersin diyenleri de takma

• Bence temeli olmayan birinin bu ulkede tip kazanmasi imkansiz. Hedef dusurmekte fayda var

• çok değil çoooooooooook çalışmalısın birader
  • Mümkün ama çoook zor. Temelim bile yok diyorsun. Sadece temel atmak bile 1 yılını alabilir. Tabi ortalamanın çok üzerinde bir zekaya sahipsen yaparsın. Fen lisesi öğrencileri anne karnında mı YGS'ye çalışmaya başlamış dedi bir arkadaş. Abi adamlar ortaokulda çalıştığı için fen lisesini ilk yılında bile sağlam temelleri var. Bir de üstüne 4 yıl boyunca harıl harıl çalışıyorlar. 0 temelle 1 yılda onların birçoğunu geçip ilk 10k'ya girmek cidden çok yüksek zeka ve çalışma gerektirir. Üstelik OBP'de seni bayağı bir geriye atar. Bence bu seneyi boş ver de seneye hazırlan. 2 yıl sağlam çalışırsan yaparsın(bu seneyi boş ver derken sınava girme ama hayvan kadar çalış).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astronomy1997 -- 16 Ağustos 2016; 14:34:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirAlex

Arkadaşlar meslek liselinin tıp kazandığı nerde görülmüş hadi 2 yıllığa haydi

kanka sende 150 bindesin(sözel) yani pek şey yapma

ama katılıyorum kusura bakma sıfırsan yapamazsın en az şuan matematikden 20 25 net yapması lazım rüya görmemek lazım .
  • Dostum örnek vermek amaclı yazıyorum komsum vardı duz lise mezunu 2.senesıne istanbul üniversitesi hukuk kazandı yapılır ınan kendıne azım et ama ılk senende cok zor 1 senede yuzde1 lık payın var ustun zekalımısın bılemem ama ınsallah gonlundekı olsun
  • Dostum bi tanıdığım var endüstri meslek lisesi mezunu iki yıl elektrik okuduktan sonra tekrar hazırlandı şuan tıp okuyor

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.