beyler bir şeyi çok merak ediorum bu oyunu oynayıpta benim gibi şansızlık abidesi olmayı başarmış biri daha warmıdır? işte size bi kaç örnek 5 defa soyuldum char 4 ay askıda kaldı 8 saat kekuri kestim yüzük çıkmadı( cafeden bi ark da kosp wardı yoldan geçen keconun birine wurdu kekuri ring düştü) sabah erkendende gelsem oyuna girebilmem için 5- 10 dakka beklemem gerekior 1 hafta önce bir tane +6 iron impact almıştım onu +7 ye basarken tıkladım bi lag rahat 5 dakka beklemişimdir lagda sonra bi kırmızı çizgi yandı ondan beridir maradondan çıkmıom çıkarsam geri gircek para yok :(
oha! 4 ay askıdamı.???????
ewet benim ciwciwken kastığım elemanlar 70 e dayandılar ben 61 olamadım:(
quote:
Orjinalden alıntı: dark_mage_tr
oha! 4 ay askıdamı.???????
+1
4 ay askıda kalmamısdır banlanmıssın dır
ben de de oldu seninkilerin benzerleri ama o kadar da deil yani
quote:
Orjinalden alıntı: Karşıyakalı®
4 ay cüssssss
quote:
Orjinalden alıntı: Karşıyakalı®
quote:
Orjinalden alıntı: 3NT3
beyler bir şeyi çok merak ediorum bu oyunu oynayıpta benim gibi şansızlık abidesi olmayı başarmış biri daha warmıdır? işte size bi kaç örnek 5 defa soyuldum char 4 ay askıda kaldı 8 saat kekuri kestim yüzük çıkmadı( cafeden bi ark da kosp wardı yoldan geçen keconun birine wurdu kekuri ring düştü) sabah erkendende gelsem oyuna girebilmem için 5- 10 dakka beklemem gerekior 1 hafta önce bir tane +6 iron impact almıştım onu +7 ye basarken tıkladım bi lag rahat 5 dakka beklemişimdir lagda sonra bi kırmızı çizgi yandı ondan beridir maradondan çıkmıom çıkarsam geri gircek para yok :(
+6 dan +7 ye geçerken patlar normaldir!!
4ay askıda mı kalınır, ciddimisin abartıyomusun??
Ben sabah 7:30 da denesemde dies 1e giremiom!!
ben 2 kere hacklendim 400er m gitti chardan yaklaşık large breaklar cleaverler ib ler gitti yetmezmiş gibi adam çıktı senin charını ben hackledim dedi olurmu bole şey?
Senin Yerinde Olmak İstemezDim Kardeş ... Baya Kötü Bir DurumdaSın Benimde Char Banlandı Abyss Te Kosp Yaptıgım İçin Ama Paraya İhtiyacım Olmasaydı İnanınki Yapmazdm Tam HEALT +9 Ring geldi Banlandım :((
BYELER ASKIDA KALMA DURUMA ŞÖYLE OLDU şifre deiştirmek istedim ama ne şifre deişti nede eski şifre dewam etti 4 ay boyunca oyuna giremedim
quote:
Orjinalden alıntı: 3NT3
BYELER ASKIDA KALMA DURUMA ŞÖYLE OLDU şifre deiştirmek istedim ama ne şifre deişti nede eski şifre dewam etti 4 ay boyunca oyuna giremedim
hmm 4 ay giremeyince... askıda mı bıraktın anlamadım
quote:
Orjinalden alıntı: kasap1
ben 2 kere hacklendim 400er m gitti chardan yaklaşık large breaklar cleaverler ib ler gitti yetmezmiş gibi adam çıktı senin charını ben hackledim dedi olurmu bole şey?
Olaya bak
5defa Soyuldun 4 Ay Askıda Kaldı Yuhh Artık Bea !
Soyulmanız hacklenmeniz sizin hatanız. Biraz dikkatli olursanız başınıza bişey gelmez. Zaten genelde keylogger'ları bedava koxp macro vs gibi dosyaların içine koyuyorlar. O yüzden hacklenenler de çok masum olmuyor. Düzgünce kasıp, güvensiz dosya almayan birisinin hacklenme ihtimali yok.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme