kardesler bir çalma programı daha bulundu benim öyle charımı çaldılar
anlatıyorum...
simdi adamlar size ilk basta msn den bir program yolluyorlar sen ona evet de desen hayır da desen çözümü yok ben bilgisayara resett attım oldu dedim 2 gün sonra chara tamamen girmiyordu eger böyle bir seyle karsılasmak istemiyorsanız difriz yüklemelisiniz benden size tavsiye difriz olunca o bilgisayara reset atılınca her sey kaybolur size tavsiyem bu öneriyi dikkate alınn
simdiden tesekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: kokorosman
kardesler bir çalma programı daha bulundu benim öyle charımı çaldılar
anlatıyorum...
simdi adamlar size ilk basta msn den bir program yolluyorlar sen ona evet de desen hayır da desen çözümü yok ben bilgisayara resett attım oldu dedim 2 gün sonra chara tamamen girmiyordu eger böyle bir seyle karsılasmak istemiyorsanız difriz yüklemelisiniz benden size tavsiye difriz olunca o bilgisayara reset atılınca her sey kaybolur size tavsiyem bu öneriyi dikkate alınn
simdiden tesekkürler
difriz deil o deep freeze
Ewet Difriz degıl Deep Freeze ... Her neyse
Arkadaslar yenı gelen patch le beraber Deep Freeze 6.0 kullanılmıyor..Eğer Kuracaksanız Eskı surumlerını kurun yoksa Her KO ya gırdıgınızde makına Res. atıyo ...
Bilginize......
ne kadar gıcıksınız biz size yardım edioruz tesekkür edeceginize ne yapıonuz siz bende anlamadım
deep freezwe
karea cahil! ama sagol
ufo33 sende abartmısın ne kadar bosluk bırakmısın biraz akıllı bişiler yazın yav.
ufo93 gibilerine gıcık oluyorum sanki bok varda adamlar bi sürü boşluk bırakıyor amacınız ne yaa yorum yapcaksanız adam gibi yapın sizin gibiler yüzünden doğru dürüst bi yazıyı bile okuyamıyoruz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme