Şimdi Ara

Bir sim kartta aktif iki sim kart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir arkadasim bana bir sim kart iki veya daha fazla (en fazla dort) sim kart kopyalandigini ve bunlarin hepsinin birden aktif oldugunu soyledi. Bununla ilgili bilgisi olan var mı acaba?

• Hepsinin aynı anda aktif olduğunu senden duydum. ama 1 simkartda aynı anda bir kaç hattın oluyor. Kopyalıyıcısı ve simkartı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FatalERROR! -- 25 Aralık 2004, 21:50:35 >
  • cihaz için link vereyim burdan hepsini incelersin.
    http://www.hepsiburada.com/department.aspx?Categoryid=16047
  • Arkadaşım dediğin doğru öyle bişi var ama adamlar bana güvensiz geldi. sürekli numara değiştiriyorlar ve mantıklı şeyler söylemiyorlar. üstelikte konya da...

www.rabve.net

bu adreste pazarlıyorlar ama ben güvenemedim...
  • ben bu sekilde kullaniyorum tarafimdan test edilmistir calisiyor 3 hattimda tek hatta aktiftir sorunsuzca kullanilmaktadir ben konyadakinden degilde dogubankin yakinlarindan bir shopta yaptirdim

saygilar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: c.o.n.d.o.r

Arkadaşım dediğin doğru öyle bişi var ama adamlar bana güvensiz geldi. sürekli numara değiştiriyorlar ve mantıklı şeyler söylemiyorlar. üstelikte konya da...

www.rabve.net

bu adreste pazarlıyorlar ama ben güvenemedim...

Arkadaşlar sakın tongaya düşmeyin!!!! Konya daki olay kesinlikle yalan.Bir telefonda birden fazla hat için sinyal göndermek imkansız şu an..50 yıl sonrayı bilemeyiz ama şu an sadece bir tane baz istasyonuna sinyal gönderilebilir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: WeBAmcA

ben bu sekilde kullaniyorum tarafimdan test edilmistir calisiyor 3 hattimda tek hatta aktiftir sorunsuzca kullanilmaktadir ben konyadakinden degilde dogubankin yakinlarindan bir shopta yaptirdim

saygilar..

arkadaş sen ne söylediğinin farkında mısın???? o dedğin dünyanın hiçbir yerinde olmuyor..kafa mı buluyorsun bizle........
  • Alın arkadaşlar tanınan bir insanın bu konuyla ilgili başından geçen olay...Bunlardan sonrada bu işlemleri yaptırmak isteyen varsa şimdiden yiyecekleri kazık için afiyet olsun derim..............

Hüseyin Goncagül

Hüseyin Goncagül
    e-mail: huseyin@goncagul.com
    www.goncagul.com
    *
    İNTERNET DOLANDIRICISI
    Şu anda bile yüzlerce insan soyuluyor. Çağın harikası olan bilgisayarımıza internet yoluyla gelen yararlı, ilginç elektronik mektuplar kadar muzır, itici ve hatta dolandırıcı olanları da az değil. İşte bunlardan biri:
    E-mail adresime yollanan ilanın -ki 5milyon adrese gönderilmiş- puntosuna dokunmadan aktarıyorum:
    Rabve ® Bilgisayar, İnternet, Elektronik Reklam, Tanıtım ve İletişim Hizmetleri 0332-237 43 67 (09:00-17:00) 0542-278 29 46 (09:00-17:00)"
    Tek bir kart üzerine programlanacak en fazla 4 adet GSM hattınız her zaman, her yerde, hepsi birden "aynı anda" aktif durumda olacaktır. Hangi cep telefon numaranızdan aranırsanız aranın, 4 adet numaranız her zaman aktiftir. Cep telefonunuzun markası ve modeli ne olursa olsun, "aynı anda" birden fazla (4 taneye kadar) hat aktif olabilir, istediğiniz numaradan gelen çağrıları aynı anda (tek numara kullanıyorsunuz gibi) alabilirsiniz. Hangi numaradan aranırsanız aranın, arayan kişi size ulaşabilecektir. Eğer o esnada bir başka hat üzerinden görüşme yapıyorsanız, sizi diğer hattınızdan arayan kişi ile ilgili uyarı alacak, dilerseniz ilk görüşme yaptığınız kişiyi beklemeye alarak diğer hattınızdan gelen çağrıyı yanıtlayabileceksiniz.
    İstediğiniz numaradan çıkış yaparak başkalarını da arayabilirsiniz.
    Ben şahsen elektronik meraklısı olarak alo diyerek 4 farklı GSM numaramı bu şirket yetkilisi muhatabıma Turkcell, Aycell, Telsim ve bir de Alman D1 kart numaralarımı verdim. Adam 5 dakika sonra benim kendisini arayıp olup olmayacağı bilgisini öğrenmemi söyledi.
    Aradım ve oluyor, dedi. Hemen istediği 156 milyon kdv dahil iş bankası 4500 konya şubesi 2670245 nolu Muhammed Fatih Ergun (kendisiymiş) hesabına eft yaptım ve kendisine bildirdim.
    Ertesi gün adresime bana ödemeli Vip Kargo ile sim kartım geldi. Üzerinde adamın Konyadaki adresi de yazıyor du.
    *
    Babalık Mahallesi Yapıcı İş Merkezi B. Blok No 4 Daire 407 Konya. Ancak gelen, içi boş bir simkart idi. Çünkü telefon cihazıma taktığımda lütfen simkartınızı takın uyarısı veriyordu. Derhal yetkiliyi aradım ama bana hiç de tatmin edici olmayan bir gerekçeyle belki dedi yolda gelirken manyetik alanda silinmiş olabilir.. Allah Allah dedim kendi kendime onca yurtdışı seyahatlerimde yanımda taşıdığım ekstra sim kartlar silinmiyor da bu mu silinmiş ama o bana hemen yollayın da bir bakalım dedi.
    Yolladık ama bir daha da bağlantı kuramadık. Artık ne telefonlarını açıyor(herhalde numaram telefonunun hafızasında kayıtlı ki açmıyor), ne SMSlere ne de e-mail mektuplarıma cevap yazıyordu. Farklı bir uygulama yaparak kızımın numarasından aradım önce alo dedi ardından ben ismimi söyleyince sesi alamıyormuş gibi alo alo alo diye yüksek sesle bağırarak telefonu meşgule aldı.
    Çoğu aramalarımda GSM telefonu meşgul olduğundan daha nicelerinin malına girerek hesap numarasına havaleler yapmakla meşgul olduğundan içim onlara da yanmıyor değil.
    Bir kez de oğlumun cep numarasından aramayı denedim.. Hemen yeni bir av zannederek alo buyrun dedi. Ben Hüseyin Goncagül dedim.
    Benim sim kart işim nolacak deyince pişkin bir ses tonuyla "mesai saatleri içinde arasan cevap veririm dedi. Halbuki o sırada saatler 13.40ı gösteriyordu. Ben de tamam dedim artık seni emniyete havale edeceğim. Adam o kadar göze almış ki hiç oralı bile olmadan güle güle, güle güle demesin mi?
    Bu arada internette ünlü arama motoru Googlea girerek şirketin ismini "Rabve" yazdım ve gelenleri okuyunca ferahladım. Yalnız ben değilmişim.
    Benim gibi daha niceleri Parayı yatırdık ama adamı ondan sonra bulmak ne mümkün şikayetlerini okudum. Ah, Keşke dedim malı almadan şu interneti arasaymışım ya..
    Bu aynı zamanda eğer ilgili merci veya bir yetkili varsa ihbar yerine de geçer.
    Not: Ayrıca parayı ödediğime ve boş sim kartı iade ettiğime dair evrak da mevcuttur.
    *

• quote:

Orjinalden alıntı: WeBAmcA

ben bu sekilde kullaniyorum tarafimdan test edilmistir calisiyor 3 hattimda tek hatta aktiftir sorunsuzca kullanilmaktadir ben konyadakinden degilde dogubankin yakinlarindan bir shopta yaptirdim

saygilar..

Ya arkadasım hakketten sende bizi kekmi sanıyosun forumda bu arkdası tanıyan varmı cunku bu soylediği dogru değilse bu düzpedüz dolandırıcılıktır. yada buna teşebbus yada yatakcılık denir. Dolayısıyla aynı anlama gelir. Henuz gsm teknolojisi buna imkan vermiyo bu arkadasımızı bu soylediğini ispat etmeye davet ediyorum.
  • bu tür olaylar türkiye'ye ve türk insanına zarar veren olaylardır kınıyorum...

demekki şimdide simkart yolu ile insanları dolandırıyorlar.
    bi arada çok ucuza telefon getirdiklerini söyleyen bi şrfsizler vardı çok insanın canını yaktılar çooook.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.