Şimdi Ara

Bir Solo Top Oyuncusunda Mutlaka Olması Gereken Herolar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
2
Favori
15.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: charizardin tiz sesi

ismin batuhansa önce oyunu sil.

bir de yorick al.

Sanane arkadasım adamın oyundaki nickinden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Solotop counter pick üzerine dönen bir lane. Jungler'ı yukarıya çıkarmak pek ideal bir hareket değil -en azından oyun biraz ilerledikten sonra drake kontrolü falan gerekliyken-, dolayısı ile yukarda oynayabileceğin ne kadar çok karakterin varsa o kadar iyi. Hangi karakter top lane gider hangisi gidemez? O biraz tartışılabilecek bir şey. Ama AD Carry ile bile solo gidebilirsin istedikten sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Perseus_

bu aralar solo topta kendimi geliştirmeye çalışıyorum .
    en fazla oynadığım solo top karakterleri malphite , jax , xin zhao
    bunlarda karakterlerim
     Bir Solo Top Oyuncusunda Mutlaka Olması Gereken Herolar

sizce daha neler almalıyım?

Bursa Anadolu Lisesi Kaçıncı sınıf hangi sube ?
  • İrelia , Yorick , Renekton ve Riven diyorum ben. :)
  • solotopun kralı Cho'gath tır.
  • O.o ben soltop için ilk önce yorick almıştım yorick nerde ?? Yorick yoksa jarvan al.Bu ikisi outfarm konusunda 1#
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HellRazor

IRELIA !

xin zhao oynarken karşıma irelia geldiğinde çok rahat counterlamıştım. acaba onda mı sorun vardı bilmiyorum .

bide habire nerf falan geliyor irelia'ya (better nerf irelia ) :D

bu hafta free olacakmış iyice bi inceleyeyim o zaman.

O adam noobdur emin ol. Bir Irelia karşına gelsin Olaf değilsen ve adam iyiyse hiç bir şey yapamazsın sadece izlersin.
  • Yorick ve Riven
  • Yorick harraslama yeteneği sayesinde lanede üstünlük kurabilen bir champ. Bence mükemmeldir. Riven da ganklarda iyi kaçabilir ve çok da iyi damage vurur. Tabii bunlardan da bir gün sıkılacaksın. Yani bir solo top oyuncusunda olması gereken karakter diye bir şey yok. Doğru item kastıktan sonra annie ile de solo top yapabilirsin. (Yapan gördüm.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İrelia ile oyun başı adam almak yarine miniona oynarsan daha verim alırsın kaldı ki irelia oyun başı herosu değil trinity çıktıktan sonra rahatlarsın.
  • Voli + darius + yorick + riven bunlar olmazsa olmaz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrlovely1ww

Akali Kat

Katarina ile solotop?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rated-R Superstar

Yorick harraslama yeteneği sayesinde lanede üstünlük kurabilen bir champ. Bence mükemmeldir. Riven da ganklarda iyi kaçabilir ve çok da iyi damage vurur. Tabii bunlardan da bir gün sıkılacaksın. Yani bir solo top oyuncusunda olması gereken karakter diye bir şey yok. Doğru item kastıktan sonra annie ile de solo top yapabilirsin. (Yapan gördüm.)

Ben ryze ile soltop yapmıştım karşımda mundo vardı :D Ve lanei kazandım :D Hatta maçı kazandık tabi bu ryze rework yemeden önceydi :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: SenJi

quote:

Orijinalden alıntı: Rated-R Superstar

Yorick harraslama yeteneği sayesinde lanede üstünlük kurabilen bir champ. Bence mükemmeldir. Riven da ganklarda iyi kaçabilir ve çok da iyi damage vurur. Tabii bunlardan da bir gün sıkılacaksın. Yani bir solo top oyuncusunda olması gereken karakter diye bir şey yok. Doğru item kastıktan sonra annie ile de solo top yapabilirsin. (Yapan gördüm.)

Ben ryze ile soltop yapmıştım karşımda mundo vardı :D Ve lanei kazandım :D Hatta maçı kazandık tabi bu ryze rework yemeden önceydi :(

rework mü nerf mü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HellRazor

IRELIA !

xin zhao oynarken karşıma irelia geldiğinde çok rahat counterlamıştım. acaba onda mı sorun vardı bilmiyorum .

bide habire nerf falan geliyor irelia'ya (better nerf irelia ) :D

bu hafta free olacakmış iyice bi inceleyeyim o zaman.

O adam noobdur emin ol. Bir Irelia karşına gelsin Olaf değilsen ve adam iyiyse hiç bir şey yapamazsın sadece izlersin.

Renekton ezer büzer

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yorick iyidir Yorick
  • Kardesim solotop ariyosan ve lanede farm istiyorsan yorick kesinlikle suana kadar yorickden iyi solo gormedim :)
  • warwick
  • Adam Ballı lan o.O
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.